De 20 leukste webshops die ik graag bezoek

Online shoppen, we komen er echt niet meer omheen. Vandaar dat ik dacht om mijn leukste webshops is op een rijtje te zetten en het zijn er wel 20, shop-a-holic. Ach ik was altijd al dol op die boeken en de film haha. In deze post heb ik dus de aller leukste webshops even op een rijtje gezet waar ik graag shop. De volgorde is helemaal random.

1. Bol.com

Hier koop ik voornamelijk boeken op. Je kan hier veel meer op kopen natuurlijk, zo kreeg ik van mijn moeder beschermengeltje toen ik naar Curacao vertrok, gewoon via bol.com. Daarnaast is de levering echt snel en wordt het goed verstuurd. Een ander voordeel is nog de marktplaats, daar heb ik veel studieboeken verkocht, je levert helaas een percentage in, maar je verkoopt wel veel. Dit werkte voor mij beter dan marktplaats.

2. De Bijenkorf

Ik vind het heerlijk om te neuzen in de bijenkorf zelf, maar waar ik dus soms last van heb, is dat mijn mini maatje alleen via de webshop te koop is, dus vandaar toch een favouriet. Ik kies vaak wel voor het ophalen in de winkel, bespaard verzendkosten en dat uitje vind ik toch wel leuk. Nog een tip voor de shop-a-holics, kennen jullie de Bijenkorf kaart al? Dit is een creditcard, met iedere euro die je in de Bijenkorf uitgeeft en met iedere 5 euro buiten de bijenkorf spaar je punten, waarmee je kunt shoppen in de bijenkorf. Dit is een credit card met echte voordelen dus.

3. De arganwinkel

Vooral mijn moeder is hier een echte fan van. Ik kreeg onlangs toen ik nog in Nederland was een klein flesje opgestuurd als samenwerking en direct na de foto’s werd het flesje ingepikt en ondertussen is madam vaste klant geworden. Ik ben benieuwd of ik mijn moeder nog herken als ik haar 8 januari oppik van het vliegveld.

4. Omoda

Als klein meisje kocht ik hier vaak al mijn schoenen als ik in Zeeland was. Zeeland blijft mijn favoriete plek om Omoda te bezoeken, maar de website biedt toch echt uitkomsten als ik niet in Zeeland ben, maar wel in Nederland zelf natuurlijk. Fijne website en als je iets koopt krijg je er nog een boodschappentas bij ook.

5. Greetz.nl

Als ik kaartjes bestel doe ik dat het liefste via Greetz.nl, een website waarbij je makkelijk en snel een uniek kaartje kan maken, maar je kan ook super leuke cadeautjes meesturen. En ze verzenden over de hele wereld, met mijn verjaardag kreeg ik van Eric een super leuk kaartje, thanks to the mailman was hij wel bijna 3 weken te laat, maar op plekken waar de post beter is, zal het ook beter gaan.

6. Mediamarkt

Bij veel dingen denk ik dat je het beter even in het echt kan bekijken, maar soms is het ook wel handig. Ik gebruik de webshop vaak om vooraf even te kijken wat ze precies hebben om zo beter naar de winkel te kunnen gaan en ik al een beetje weet wat ik nou precies wil.

7. De Fotofabriek

Fotoboek fotofabriek.nl

Onlangs had ik een super tof fotoboek van mijn vakantie in Indonesië gemaakt. Via deze site werkt het super, de review kan je hier lezen. Van mijn tijd op Curacao ga ik hier ook zeker een fotoboek laten maken, want het werkt gewoon heel fijn.

8. Comegetfashion

Onlangs heb ik hier een super leuk tasje vandaan, die jullie snel te zien krijgen. De verzending en levering gaat echt super snel en de webshop zit vol met leuke dingen. Ik word er helemaal hebbiger van, gelukkig zit hij gevuld met winterkleren waar ik nu nog niks aan heb.

9. Douglas

Online make-up shoppen is lastig als je niet weet wat je nodig hebt, maar als je dit wel weet, dan is dit ideaal. Het wordt thuisbezorgd, netjes verpakt, als het gebroken aankomt, heb je een geweldige service en je krijgt er testertjes bij die je zelf mag uitkiezen.

10. Happy Socks

Ken je toevallig ook die leuke gekke sokken? Ik ben er dol op en de webshop is ook geweldig en ze verpakken de sokken echt leuk.  Daarnaast pimpen ze je outfit ook echt op en ze zorgen dat je niet aan je muggenbulten krabt dat vond ik afgelopen zomer in Venetië uit en zo zag niemand mijn kapotte voeten, win-win noemen ze dat toch?!

Venetië - happy socks

11. Hema

Hema is echt mijn favoriete winkel betreft collegeblokken en dan met name die voor 12 vakken, super zijn ze, maar bijna nooit in de winkel te krijg, gelukkig wel via de webshop. Verzending kost geld, tenzij je het ophaalt in de winkel, dus ik haal het graag op. Ik loop er tenslotte ook iedere dag langs als ik naar het station ga, dus voor mij is de verzending thuis echt zonde van mijn geld.

12. Hunkemoller

Hunkemoller webshop gebruik ik vaak tijdens de uitverkoop of voor sportspullen, die hebben ze namelijk in de winkel nooit in mijn maat. De maten blijven toch wel altijd gelijk en daarom durf ik het wel aan om hier te shoppen. Ook hier haal ik het graag op in de winkel, ik loop er ook langs en daarnaast kost het thuisbezorgen ook geld.

13. Josh V

Dat ik fan ben van de kleren van Josh V is vast geen verrassing, de webshop is heerlijk snel en de klantenservice is ook echt geweldig. Kleren zijn van een prachtige kwaliteit en zowel netjes als casual te dragen.

14. My Jewellery

Ik geloof dat ik al niet meer eens hoef uit te leggen dat dit een leuke webshop is, jullie zien ze vaak genoeg voorbij komen in mijn posts. Maar de kaartjes die je erbij krijgt, de zak waar het in zit, het is gewoon geweldig voor jonge meiden om hier te shoppen.

15. NA-KD

Je kan hier zoveel leuke merkkleding en kleding van NA-KD zelf krijgen, heerlijke webshop en heb mijn kleding van ze ook met heel veel liefde gedragen en draag ze nu nog. Helaas mag niet alles in de wasmachine, maar de kleding is echt van goede kwaliteit.

16. Wehkamp.nl

Een makkelijk warenhuis waar je veel leuke merken op een plek vind. Ik vind het zelf erg makkelijk om op één webshop zoveel mogelijk te kopen, bespaard vaak veel verzendkosten!

17. Rosefield

Ik ben echt dol op horloges en die van Rosefield zijn geweldig en ze hebben levering over de hele wereld, naast de gave horloges hebben ze prachtige sieraden en elke bestelling is een cadeautje. Mijn horloge die ik in Curacao kreeg, kwam zelfs zonder invoerrechten binnen.

18. AliExpress

Hoewel ik nooit een fan was van AliExpress ga ik nu dus wel de lol inzien van het aanbod idiote dingen die ze hebben. Er zit zoveel troep en zooi tussen waarvan ik zo benieuwd ben of het wat is, dat het leuk is geworden om te kijken wat voor gekke dingen ze allemaal hebben.

19. The Little Green Bag

Als we het dan toch over uitverkoop hebben dan moet je deze webshop kennen. Ze hebben als eerste de beste uitverkoop lijkt het altijd wel, dus ik shop hier met liefde mijn schoenen in de sale.

20. Zaful

De review over mijn bikini’s volgt nog, maar ik kan je wel zeggen dat Zaful een fijne webshop is met snelle levering. Alle kleding zit netjes apart in een zakje verpakt wat vervolgens in een grote zak wordt gedaan voor de verzending. En dat voor een heel klein prijsje.

Welke webshops gebruik jij het meeste?

0 0 vote
Article Rating
Share:
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x