18 favoriete webshops van AmbitiEmma

Online shoppen, we komen er echt niet meer omheen. Vandaar dat ik dacht om mijn favoriete webshops is op een rijtje te zetten. In deze post heb ik dus de aller leukste webshops even op een rijtje gezet waar ik graag shop. De volgorde is helemaal random.

1. Bol.com

Hier koop ik voornamelijk boeken op. Je kan hier veel meer op kopen natuurlijk, zo kreeg ik van mijn moeder beschermengeltje toen ik naar Curacao vertrok, gewoon via bol.com. Daarnaast is de levering echt snel en wordt het goed verstuurd. Een ander voordeel is nog de marktplaats, daar heb ik veel studieboeken verkocht, je levert helaas een percentage in, maar je verkoopt wel veel. Dit werkte voor mij beter dan marktplaats.

2. De Bijenkorf

Ik vind het heerlijk om te neuzen in de Bijenkorf zelf, maar waar ik dus soms last van heb, is dat mijn mini maatje alleen via de webshop te koop is, dus vandaar toch een favoriet. Ik kies vaak wel voor het ophalen in de winkel, bespaard verzendkosten en dat uitje vind ik toch wel leuk.

3. De arganwinkel

Argan olie is erg goed voor de huid. Zo is deze olie, geperst uit noten, een bron van vitamine E, essentiële vetzuren en antioxidanten. Arganolie wordt als een dagelijkse schoonheidsbehandeling gebruikt om:

  • rimpels te verminderen,
  • alle huidtypen te verzorgen en te hydrateren,
  • beschadigde nagels en nagelriemen te verzorgen en
  • beschadigd, dof en droog haar en hoofdhuid te verzorgen.

Arganolie werkt ook verzachtend bij ontstekingen, voorkomt littekens en is uiterst geschikt om een groot aantal huidaandoeningen zoals acne, eczeem en psoriasis te behandelen.

En bij de arganwinkel kan je dit wondermiddel kopen.

4. Omoda

Als klein meisje kocht ik hier vaak al mijn schoenen als ik in Zeeland was. Zeeland blijft mijn favoriete plek om Omoda te bezoeken, maar de website biedt toch echt uitkomsten als ik niet in Zeeland ben, al zit Omoda ondertussen op meer plekken in Nederland. Gezien de winkels niet direct bij mij om de hoek liggen bestel ik graag via de website mijn nieuwe aanwinsten.

5. Greetz.nl

Als ik kaartjes bestel doe ik dat het liefste via Greetz.nl, een website waarbij je makkelijk en snel een uniek kaartje kan maken, maar je kan ook super leuke cadeautjes meesturen. En ze verzenden over de hele wereld, zo kon ik op Curacao ook kaartjes ontvangen. Tijdens de Corona tijd heb ik nog kaartjes met een mooie tekst naar mijn oma’s en opa gestuurd. Tegen betaling versturen ze ook nog last minute kaartjes, ideaal als je het vergeten bent.

6. ComeGetFashion

ComeGetFashion vind ik echt een hele leuke webwinkel, waar je voor een leuk bedrag de leukste mode items kan kopen. Het wordt mooi verpakt en als je voor half 11 ’s avonds besteld de volgende dag nog thuis bezorgd ook. De service is super en ik koop hier daarom ook regelmatig wat leuks.

7. Douglas

Online make-up shoppen is lastig als je niet weet wat je nodig hebt, maar als je dit wel weet, dan is dit ideaal. Het wordt thuisbezorgd, netjes verpakt, als het gebroken aankomt, heb je een geweldige service en je krijgt er testertjes bij die je zelf mag uitkiezen.

8. Happy Socks

Ken je toevallig ook die leuke gekke sokken? Ik ben er dol op en de webshop is ook geweldig en ze verpakken de sokken echt leuk.  Daarnaast pimpen ze je outfit ook echt op, zelfs geschikt voor onder elke outfit die je naar kantoor aantrekt.

9. Hema

Hema is echt mijn favoriete winkel betreft collegeblokken en dan met name die voor 12 vakken, super zijn ze, maar bijna nooit in de winkel te krijg, gelukkig wel via de webshop. Verzending kost geld, tenzij je het ophaalt in de winkel, dus ik haal het graag op.

10. Hunkemoller

Hunkemoller webshop gebruik ik vaak tijdens de uitverkoop of voor sportspullen, die hebben ze namelijk in de winkel nooit in mijn maat. De maten blijven toch wel altijd gelijk en daarom durf ik het wel aan om hier te shoppen.

11. Josh V

Dat ik fan ben van de kleren van Josh V is vast geen verrassing, de webshop is heerlijk snel en de klantenservice is ook echt geweldig. Kleren zijn van een prachtige kwaliteit en zowel netjes als casual te dragen. De kleding is wat duurder, maar je krijgt echt waar voor je geld.

12. My Jewellery

Ik geloof dat ik al niet meer eens hoef uit te leggen dat dit een leuke webshop is, jullie zien ze vaak genoeg voorbij komen in mijn posts. Maar de kaartjes die je erbij krijgt, de zak waar het in zit, het is gewoon geweldig voor jonge meiden om hier te shoppen.

13. NA-KD

Je kan hier zoveel leuke merkkleding en kleding van NA-KD zelf krijgen, heerlijke webshop en heb mijn kleding van ze ook met heel veel liefde gedragen en draag ze nu nog. Helaas mag niet alles in de wasmachine, maar de kleding is echt van goede kwaliteit.

14. Wehkamp.nl

Een makkelijk warenhuis waar je veel leuke merken op een plek vind. Ik vind het zelf erg makkelijk om op één webshop zoveel mogelijk te kopen, bespaard vaak veel verzendkosten!

15. Rosefield

Ik ben echt dol op horloges en die van Rosefield zijn geweldig en ze hebben levering over de hele wereld, naast de gave horloges hebben ze prachtige sieraden en elke bestelling is een cadeautje. Mijn horloge die ik in Curacao kreeg, kwam zelfs zonder invoerrechten binnen.

16. AliExpress

Hoewel ik nooit een fan was van AliExpress ga ik nu dus wel de lol inzien van het aanbod idiote dingen die ze hebben. Er zit zoveel troep en zooi tussen waarvan ik zo benieuwd ben of het wat is, dat het leuk is geworden om te kijken wat voor gekke dingen ze allemaal hebben.

17. The Little Green Bag

Als we het dan toch over uitverkoop hebben dan moet je deze webshop kennen. Ze hebben als eerste de beste uitverkoop lijkt het altijd wel, dus ik shop hier met liefde mijn schoenen in de sale.

18. Zaful

De review over mijn bikini’s volgt nog, maar ik kan je wel zeggen dat Zaful een fijne webshop is met snelle levering. Alle kleding zit netjes apart in een zakje verpakt wat vervolgens in een grote zak wordt gedaan voor de verzending. En dat voor een heel klein prijsje.

Welke webshops gebruik jij het meeste?

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Delen:
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x