About me

AmbitiEmma

Belastingplichtig IB

Door: Emma Verschure

Ik ben Emma Frédérique Verschure, maar noem me maar gewoon Emma. Ik ben 21 jaartjes jong en ben afstudeer studente Fiscaal Recht en Economie aan de Hogeschool Rotterdam. Mijn afstudeerstage loop ik bij Ernst en Young met als onderzoek de fiscale gevolgen van een echtscheiding.

Emma staat in het Duits voor ambitieus en dat vond ik erg toepasselijk, vandaar de naam AmbitiEmma. Mijn artikelen zullen dit ook laten zien. Ik schrijf over de zakelijke kant van social media, belastingzaken, boekhoudzaken, inspirerende en ambitieuze vrouwen die hun verhaal delen, tips voor ondernemers en tot slot nog een klein stukje vrije tijd.

Persoonlijke hulp?

Het viel mij op dat het voor kleine (startende) ondernemers dat er op belastinggebied veel onduidelijk is. Het antwoord op deze vragen kost veel geld, je moest immers een specialist inschakelen. Dit kan beter, daarom bied ik mijn hulp aan door middel van blogs, maar ook persoonlijk advies tegen een lage prijs. Meer weten? Kijk op de pagina Belastingzaken of stuur een email naar emma@emmastaxlaw.nl

Instagram

Op mijn Instagram zie je mijn andere kant naar voren komen, een spontane meid die van een feestje houdt en haar lifestyle deelt met anderen. De zakelijkheid is daar niet aanwezig.

https://www.instagram.com/p/CASR5mFjazp/