Belastingzaken

Voor veel (online) ondernemers is het belastingrecht ingewikkeld, een onderwerp waar zij zich ook liever niet mee bezig houden. Vraagstukken Googlen levert vaak weinig resultaat en de artikelen zijn in moeilijk Nederlands geschreven. Belastingadvisiesbureau’s inschakelen is een dure optie, waardoor er niet voor gekozen wordt. Met mijn bedrijf Emma’s Tax Law breng ik hier verandering in. Voor ondernemers binnen de Inkomstenbelasting schrijf ik blogs die duidelijkheid met zich meebrengen. Over de belastingwetgeving van Nederland, maar ook over boekhouding.

Passend advies

Naast het schrijven van algemene blogs geef ik ook advies op maat. Voor een tarief van €50,- per uur kan ik jouw helpen met het oplossen van al je belastingvragen, kan ik je belastingaangiften verzorgen en kan ik je zelfs helpen met je boekhouding. Daarnaast bied ik financieel advies en zal ik je helpen waar jij dat nodig hebt. Zo kan jouw business groeien, kan jij je bezig houden met wat jij leuk vindt en hoef je je niet meer druk te maken over je belastingzaken.

Ben jij (nog) niet ingeschreven in de kamer van koophandel, ook dan kan ik je helpen met de juiste voorbereidingen nemen. Of het verzorgen van jouw jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Ik help zowel kleine ondernemers als particulieren of belastingtechnisch en financieel gebied.

Wil jij meer weten of mijn hulp gebruiken. Schroom dan niet om direct een mailtje te sturen, zodat we samen kunnen zoeken naar een goede oplossing. Het e-mailadres voor alle vragen is: emma@emmastaxlaw.nl