Belastingzaken

Het viel mij op dat het voor kleine (startende) ondernemers dat er op belastinggebied veel onduidelijk is. Het antwoord op deze vragen kostte veel geld, je moest immers een specialist inschakelen. Dit kan beter, daarom bied ik mijn hulp aan door middel van blogs, maar ook persoonlijk advies tegen een lage prijs. Meer weten? Stuur dan snel een mail naar info@ambitiemma.com.

Mijn hulp is bedoeld voor de kleine ondernemer en de particulier die vragen heeft. Ik help graag met het oplossen van de vragen. Daarnaast kan ik meer soorten hulp op financieel gebied bieden. Wil jij meer weten of mijn hulp gebruiken. Schroom dan niet om direct een mailtje te sturen, zodat we samen kunnen zoeken naar een goede oplossing.

Reviews

“Zelfverzekerder door Emma’s hulp”

Marisa Rotterdam Food
Marisa Gomez – Rotterdam Food

Als kleine ondernemer twijfel ik regelmatig over het doen van mijn btw-aangifte. Emma heeft mij middels hulp op afstand heel goed kunnen helpen. Ze kijkt kritisch mee naar wat ik invul en legt ook goed uit waarom de aangifte anders moet. Ik ben helemaal blij met Emma en een stuk zelfverzekerder met het doen van mijn aangifte door haar hulp en adviezen.