Ambities

Alle artikelen die te maken hebben met ambities

Ambitieuze meiden

In deze categorie kan je de verhalen van echte business babes lezen. Laat je inspireren door hun onderneming en ondernemersverhaal. Daarnaast geven zij de beste tips, waar je zeker van kan leren.

Janine heeft een duurzaam kledinglabel opgericht

Janine heeft een duurzaam kledinglabel opgericht

Janine is de oprichter van een duurzaam kledinglabel genaamd Common & Sense. Eerlijke handel is een onderwerp waar zij over kan blijven praten. Tijdens haar studie is de liefde voor duurzame kleding ontstaan en werd haar duidelijk dat ze een eigen kledinglabel wilde. Die droom is ondertussen werkelijkheid geworden. Lees hier haar volledige verhaal.

Ambitieuze Daniëlle is student met eigen bedrijf

Ambitieuze Daniëlle is student met eigen bedrijf

Daniëlle is een ambitieuze student. Ze is bezig met haar master aan de Rijksuniversiteit in Groningen en daarnaast heeft ze haar eigen bedrijf waarmee ze ondernemers helpt aan ijzersterkte teksten. Meer weten over deze ambitieuze meid? Lees dan dit artikel!

Boekenkast

Ik ben dol op lezen en verslind boeken, hier vind je reviews van boeken die ik heb gelezen.

Boekreview: ‘De Wakkere Professional’ van Judith Steinmeier

Boekreview: ‘De Wakkere Professional’ van Judith Steinmeier

Veel ondernemers zijn bezig met hun persoonlijke ontwikkeling. Dit zorgt er namelijk voor dat je als persoon groeit. Steeds meer gave ondernemers schrijven momenteel ook boeken. Een van de business babes die een gaaf boek heeft geschreven is Judith Steinmeier. Zij schreef het boek ‘de wakkere professional‘, transformeer je gedachten, woorden en daden voor meer zakelijke impact. Lees hier de volledige review!

Boekreview: Het leven dat is pas topsport

Boekreview: Het leven dat is pas topsport

Sanne van Paassen, peakperformance coach en ex-topsporter (veldrijden) en schreef het boek “Het leven, dat is pas topsport”. Een boek speciaal voor ondernemers die willen winnen, keer op keer. Dit is een handleiding die jou stap voor stap meeneemt dit voor elkaar te krijgen. Lees hier de volledige review!

Financieel

Je financiën op orde hebben is zo belangrijk. Hier lees je tips om dat voor elkaar te krijgen, maar ook over je money mindset leer je hier. Daarnaast deel ik ook mijn eigen financiële verhalen hier, zoals mijn belegavontuur en mijn social inkomen.

Emma’s beleg avontuur #5: Paniek de beurzen dalen

Emma’s beleg avontuur #5: Paniek de beurzen dalen

Er is weer een maand voorbij, dus tijd om mijn beleg portefeuille in te duiken. Paniek, de beurzen dalen. De afgelopen maand kon ik in mijn portefuille van Bux Zero goed zien dat de beurzen dalen. Peaks heeft er geen last van. Toch maar eens beter mijn aandelen gaan spreiden. Hoe dat eruit gaat zien zal in de volgende update zichtbaar worden.
En crypto? Ja dat blijft ook een paniek dingetje. Die beurs daalt maar verder en verdien. Maar niks aan het handje, ik ga niks verkopen en bekijk wel wat ermee gaat gebeuren.

Dit was mijn social inkomen in juni 2021

Dit was mijn social inkomen in juni 2021

De maand is weer voorbij gevlogen en wat een maand was dit zeg. Ik heb in geen tijden meer zo’n goede maand gehad. Ik heb hele leuke samenwerkingen gehad en ook mooie samenwerkingen voor juli mogen opzetten. Er gaan nog veel gave dingen aankomen. Stay tuned! 
De maand vind je ook het kwartaal overzicht in de blog, zo zie je direct de winst die ik heb gemaakt!

Emma’s beleg avontuur #4: Ik kocht toch een crypto erbij

Emma’s beleg avontuur #4: Ik kocht toch een crypto erbij

Er is weer een maand voorbij, dus tijd om mijn beleg portefeuille in te duiken. Wat is er de afgelopen maand gebeurd? Nou zoals de titel al verklapte heb ik toch nog wel een crypto munt erbij gekocht. Lees snel verder om achter te komen wat er deze maand nog meer is gebeurd.

Ondernemen

Ik ben dol op ondernemen en er is zoveel over te leren en over te vertellen. Mijn lessen lees je hier, maar ook artikelen die ervoor kunnen zorgen dat jij een betere ondernemer wordt.

Stappenplan om jouw doelen te behalen inclusief beloning

Stappenplan om jouw doelen te behalen inclusief beloning

We leven in een wereld waarin zo onwijs veel mogelijk is. Een wereld waar we de mooiste dromen mogen hebben en de wildste wensen hebben. Je kan er zelf vast ook wel een paar bedenken, dat droomleven wat je ooit wilt hebben. Maar met alleen dromen zal je er nooit komen. Je zal doelen moeten stellen om jouw dromen te kunnen verwezenlijken. Met dit stappenplan inclusief beloningen ga jij jouw doelen behalen.

5 tips om tijd te besparen tijdens je werk

5 tips om tijd te besparen tijdens je werk

Als ondernemer heb je het vaak druk zat. Je hoofd loopt over van ideeën en je hebt een chronisch tijd tekort. Ik herken dat echt helemaal, maar gelukkig zijn er verschillende manieren om tijd te besparen. Hierbij mijn beste tips om tijd te besparen tijdens het werk.

5 struggles van ondernemers, herken jij ze?

5 struggles van ondernemers, herken jij ze?

Ondernemen zit vol met struggles, alleen zie je vaak de succesverhalen voorbij komen. Als er een ding is wat ik graag doe, is dat wel anders zijn. Daarom ga ik ondernemers struggles delen. Deze serie ben ik al begonnen op Instagram, maar een blog waarin ze verzameld worden is net zo leuk.