En dit zit er in de tas, de Louis Vuitton Favorite PM

Soms heb ik gewoon zo’n moment dat ik mezelf even wil verwennen en afgelopen dinsdag had ik weer zo’n moment. Ik had dit tasje van Louis Vuitton al erg lang op het oog en wilde erg graag een klein tasje. In mei ga ik met mijn moeder een aantal dagen naar Barcelona, dus zo’n klein tasje is dan maar al te handig en nu ben ik de trotse eigenaar van de Favorite PM. 

Wat zit er dan in dat tasje?

In dat tasje zit dus de Favorite PM, dit is het populaire tasje van Louis Vuitton en dat was te merken. Ik wilde hem al eerder kopen, maar steeds was hij er niet, tot dinsdag, eindelijk was hij er. Ik had de laatste, dus hij is er alweer niet, sorry girls.

 

En dit is dan de box, niet heel veel anders dan de andere boxen die ik boven heb staan, maar toch wel even leuk om erbij te zetten.

Louis Vuitton Favorite PM

Bag: Louis Vuitton | Top: Pieces | Jeans: Tommy Jeans | Shoes: Isabel Marrant | Belt: Hermes

Sorry voor mijn veel te lange iritante gepraat, jullie kwamen tenslote in mijn blog op mijn nieuwe aanwinst te bewonderen en dit is hem dan. Dit kleine schattige tasje die aan mijn zij hangt. Mijn portemonee past er helaas niet in, dus we moeten nog even een kleine kopen, nog eentje van Louis Vuitton ging me even iets te ver, misschien dat hij nog komt – daar gaan we wel vanuit natuurlijk, julie kennen me, haha.

Net zoals de andere Damier tassen heeft ook deze een felrode binnenkant, de favorite heeft ook nog een klein vakje aan de binnenkant, mijn mobiel past er net niet in, maar het werkt voor nu prima als geldvakje. Wat ik wel een nadeel vind is dat hij alleen met een magneetje dicht kan en dat is dus niet heel erg veilig. Van de prijs schok ik ook wel even gezien mijn Speedy – de tas waar je me normaal mee ziet – €30,- duurder was op het moment dat ik hem kocht, deze is namelijk €630,- en dat vind ik toch best een flink bedrag.

Meer luxe shopaanwinsten lezen?
* Hermès Riem
* Louis Vuitton Sjaal

Wat vind  jij van de Louis Vuitton Favorite?

Share:

8
Leave a Reply

avatar
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
marshaAmyBiancacassandraHippiemeisje Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
marsha
Gast

Ik ben zelf geen fan van dit merk, maar hij ziet er wel leuk uit. Ik zo nooooiitt zoveel geld betalen voor een tas haha. Maar ieder zijn ding!

Amy
Gast

De prijzen zijn inderdaad aardig hoog geworden! Ik betaalde in 2011 nog maar 495 voor een Speedy 30. Dit tasje is ook wel echt superleuk!

Bianca
Gast

Wat een prachtige tas! Ik zou ooit ook een Louis Vuitton tas willen hebben, maar op dit moment vind ik het gewoon nog te prijzig x

cassandra
Gast

Ik ben eigenlijk niet zo heel erg weg van dit merk. Ik ben meer van de tassen van Valentino, die vind ik echt goddelijk mooi!

Hippiemeisje
Gast

wow, ik heb ze nooit mooi gevonden en dan zoveel geld…

Maar he, als jij er maar gelukig bent, dat is het belangrijkste tenslotte!!!!
Geniet van je nieuwe aanwist!

Liset
Gast

Fijn dat je er zo blij mee bent! Wel jammer dat je portemonnee er niet in past en hij niet goed sluit.

Marion Stam
Gast

Pardon 630,– voor een tasje die je niet eens goed kan sluiten en waar je portemonnee niet eens in past. Alleen omdat het van een bepaald merk is. Ik vind het van de zotte.

nicole orriens
Gast

Allemachtig, 630 euro voor een klein tasje is inderdaad duur. Maar het gaat er om dat je er blij mee bent!