Auw my Brazilian

Dat scheren constant, heel leuk hoor tot je elk weekend op het strand ligt. Ik was er klaar mee met het onzeker voelen over haartjes en dacht laat ik mijn bikinilijn is harsen, ik had uiteindelijk beter voor een Brazillian kunnen kiezen, dus dat deed ik de keer erna maar. Of het nu echt zo erg is? Ik vond het best meevallen.

Auw my Braziliian wax

Delete professionals in waxing Rotterdam

Gelijk voelde ik me op mijn gemak

De eerste vraag die mij gesteld werd, was of ik vaker een Brazillian had gehad, nee zei ik hierop. Direct werd mij alles uitgelegd en ze zei ook gelijk dat het voor haar helemaal niet raar was en het gewoon bij haar werk hoorde. Ik mocht mijn broek en onderbroek uitdoen en op de bank gaan liggen en gelijk voelde ik me op mijn gemak. Bizar zeg was dat, liggen bij een onbekende op een bank, ontblood van onder en je alsnog op je gemak voelen terwijl er een vrouw boven hangt.

Ik mocht mijn benen in de kikkerstand doen, lekker wijd open met de hakken nog tegen elkaar, charmant. Alles beneden werd even schoongemaakt en toen kon de wax erop gesmeerd worden, dat was even heet. Direct ontstond er een leuk gesprek en dat lijdde erg af van de pijnlijke behandeling die ik onderging. Aan de voorkant werd een hete wax aangebracht die er met vellen af werd getrokken en tussen mijn benen, bij de schaamlippen, werd een peel off wax aangebracht. De haren hier verwijderen was toch wel even een stuk pijnlijker. Gelukkig weten ze dat ook dus zorgen ze echt dat je er totaal niet mee bezig bent en het werkt gelukkig.

Zo zacht, waarom heb ik dit niet eerder gedaan?

Binnen een half uurtje was ik weer helemaal kaal van onderen, mega fijn. Bij thuiskomst was mijn eerste vraag aan mijzelf, waarom heb ik dit niet eerder gedaan? Het is zo lekker zacht en het is zo fijn. De haren komen een stuk minder hard terug en als je dit blijft doen houdt je er zachte haren aan over, die stukken minder dik zijn en als je geluk hebt groeien ze op den duur helemaal niet meer terug.

Ondanks dat ik het super spannend vond om met de billen blood te gaan en de pijn te ervaren die ik op internet las heb ik het toch gedaan en ik ben er super blij mee. Lees de beangstigende blogs niet, het is nergens voor nodig als je bij een goede kliniek bent.

Lees hier over mijn aller eerste ervaring ooit met waxen.

Heb jij wel eens een Brazillian ondergaan?

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op