Beach ready outfit en dagje strand

Beach lookBeach lookBeach lookBeach lookBeach lookBeach look

Het was weer lekker weer, dus besloten Eric en ik met mijn hond naar het Scheveningse stand te gaan. Hier hebben we heerlijk gelopen, maar er moesten natuurlijk ook foto’s gemaakt worden. Het was wat koud, maar ik had het wel wat kouder zonder jas verwacht.

Foto’s met de hond

Voor het eerst kreeg ik mijn hond, een totaal niet luisterend beest, zover om goed met mij op de foto te gaan. Loslopen is normaal al een stapje teveel gevraagd, omdat meneer graag de benen neemt. Dit ging gelukkig goed op het stand, maar toen kwam uitdaging nummer twee. Hij moest naar mij komen, zitten en naar de camera kijken. Ik kan je vertellen, daar waren heel veel koekjes en foto’s voor nodig, maar het is gelukt. Zijn de foto’s niet schattig? Ik heb er ook maar een snoepjes geef foto tussen gedaan, want dat gebeurde nogal vaak en het was wel een leuke foto.

Mijn look

Ik heb mijn shirt bij My Jewellery gekocht. Toen ik deze dag in de boutique in Den Bosch was ik verliefd, maar kocht hem niet. Toen ik iets later in Utrecht was, kon ik niet anders dan hem kopen. Met Valentijn droeg ik dit shirt voor het eerste. Toepasselijk toch met die hartjes? De broek die ik draag heb ik in september bij de Zara gekocht, het is echt een hele leuke broek vind ik en hij draagt heerlijk. Zara heeft leuke broeken en al helemaal voor het geld. Als detail draag ik nog mijn Hermès riem, Tiffany and Co kettinkje en een enkelbandje met schelpjes.

Wat hebben we gedaan

We zijn begonnen met een standwandeling, we hebben echt een pokke end gelopen, maar het was wel leuk en we hadden heerlijk weer. Het aller raarste wat we zagen, waren drie mannen die naakt gingen zwemmen, ten eerste waarom naakt op een mega druk strand? Ten tweede, het was zonder jas niet echt warm, maar het water zou toch echt wel stukker k0uder zijn. Helaas was het nog geen strandseizoen, dus we hadden de pech dat we niet bij een standtentje iets konden drinken. Dus aan het einde gingen we iets drinken op de boulevard in Schevingen. We zaten op een leuk plekje onder de parasol met warme heater. Hier kan je je altijd wel vermaken denk ik. Het was zeker een leuk dagje voor ons en de hond.

Wat vind je van deze outfit? En hou jij ook zo van het strand?

Share:

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Karel Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Karel
Gast

Naar het strand gaan kan je zo tot rust brengen