Beauty Kitchen Curacao, lekker even ontspannen

Beauty Kitchen Curacao is een nagelstudio op Curacao met net een beetje extra. Esmee woont nu 8 maanden op het eiland samen met man en baby zoontje en besloot een nagelstudio te openen. Hij is net open en ik kan je zeggen dat ik fan ben.

Werkplek beauty kitchen Curacao

Perfecte plek voor mooie foto’s

Een ding viel me al gelijk op, foto’s maken doe je hier met gemak. Ik kreeg een kopje thee en een plakje bananenbrood, helemaal natuurlijk zonder toegevoegde suikers etc, het voelde even als thuis. Ze diende het ook prachtig op, het was dus alleen een kwestie van neerzetten en foto’s maken. En het smaakte heel goed! In haar Instagram bio staat dat ze ook homemade juices heeft, deze heb ik nog niet geproefd, maar zoals je al snapt ben ik daar ook benieuwd naar.

Bananenbrood en thee bij Beauty Kitchen CuracaoBananenbrood en thee bij Beauty Kitchen Curacao

Pedicure, pure verwennerij

Of je nu op het eiland komt voor stage of voor vakantie, ontspanning is op zijn tijd altijd welkom. De pedicure die ik van Esmee kreeg was dat zeker. Ik kreeg een heerlijk voetenbadje, met warm water. Esmee vroeg of de temperatuur goed was, mijn reactie daarop was “eindelijk warm water” wat kan je sommige dingen toch missen zeg. Mijn voeten werden gescrubd, verwend in het voetenbadje en zacht gemaakt met een creme en voetvijl.

Voetenbadje bij Beauty Kitchen CuracaoBeauty Kitchen Curacao

Enige nagelsalon met het merk Yinger in de Caribbean

Een ding is zeker, exclusief is ze wel een beetje. Esmee werkt op de Japanse manier vertelde ze, dus zittend op de grond. Daarnaast is ze ook de enige nagelstudio in de Caribbean die werkt met het merk Yinger en wat een prachtige kleuren hebben ze zeg. Ik kon niet anders dan een kleur te kiezen van dit merk en de kleur werd Pebble to the Metal. Hiernaast werkt ze ook nog met het merk CND Shellac.

Korting voor stagaires

Wat het nu nog leuker maakt is dat stagaires op Curacao nog eens korting krijgen ook, hoeveel korting je precies krijgt, dat verteld Esmee graag zelf aan je! Je mag dit daarom altijd via de Instagram pagina van Beauty Kitchen Curacao vragen. Een pedicure kost 75 Antiliaanse Gulden zonder korting, dit komt neer op €37,- en daarvoor ben ik 1,5 uur verwend. Ow alleen voor het bananenbrood en de thee zou ik het al aanraden hoor of de gezelligheid.

Korting Beauty Kitchen Curacao

Esmee heeft een ding duidelijk gemaakt, haar salon is echt een geweldig ontspan momentje, waar je makkelijk over van alles kan kletsen. Esmee vertelde 3,5 jaar op het eiland te blijven en ik hoop dat ze daarna in Nederland een salon opent. Dan ga ik zeker bij haar langs!

Pedicure bij Beauty Kitchen Curacao

 

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op