Bedel met vingerafdruk, een persoonlijk cadeau

Een persoonlijk cadeau, wat is er nou leuker dan dat? Van geefeenpersoonlijkcadeau.nl mocht ik een cadeau aan mezelf geven. Mijn oog viel al snel op een hartjes bedel met vingerafdruk. Ik vroeg direct aan Eric of hij een vingerafdruk wilde maken voor op de bedel en dat deed hij. Als verrassing schrijf hij achterop nog wat liefs.

Mijn hartjes bedel van Geef een Persoonlijk Cadeau

Ik heb een hartjes bedel gekozen van sterling silver (925) en hier heb ik Eric zijn vingerafdruk in laten graveren. Ook heb ik hem achterop een boodschap laten schrijven. Daar staat: “♡ Hoi mooierd Hou van jou ♡”. Ik vind het super leuk om een persoonlijke ketting van mijn vriend te dragen. Zo is hij toch altijd een beetje dichtbij en het is ook leuker dan een normale ketting vind ik zelf.

Zoals jullie weten ben ik een Luxe Life Lover, vandaar mijn naam ook. Mijn dierbare dicht bij mij hebben is een van de dingen die voor mij luxe zijn, want wist je dat luxe niet perse dure dingen hoeven te zijn? Sinds ik deze ketting heb, draag ik mijn vriend altijd dicht bij mij en zit zijn vingerafdruk aan mijn nek. Dat is voor mij luxe, andere luxe dan deze lekkere taartjes hierboven.

Klik hier om naar het Zilveren gegraveerde hart te gaan in de webshop

En hoe staat deze bedel dan?

Geefeenpersoonlijkcadeau.nl hartjes bedel met vingerafdrukGeefeenpersoonlijkcadeau.nl hartjes bedel met vingerafdruk

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten draag ik graag mijn Tiffany and Co. hartjes ketting, deze bedel is niet veel groter dan deze en daarom prachtig als ketting. Ik heb de bedel dan ook aan mijn Tiffany kettinkje gehangen. De bedel is 20 mm en 0,5 mm dik. Voor de gravering heb ik voor zilver gekozen, gezien dit een stuk subtieler is dan zwart. De afwerking is glanzend, voor het lettertypen heb ik voor de hartjes voor Arial gekozen en voor de tekst voor Bradley Hand.

Helaas is het op de foto’s hierboven slecht te zien wat erop staat, maar je kunt hier wel goed zien hoe de ketting valt en dat vond ik ook belangrijk.

Wat vind je van zo’n persoonlijk cadeau? Leuk om te krijgen of toch niet?

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op