Jouw bedrijf in de spotlights zetten met kneitergoede reclame

Wist je dat er echt super veel manieren zijn om jouw bedrijf in de spotlights te zetten? Door de juiste manieren van reclame te gebruiken kan dit jouw bedrijf een lekkere boost geven. In dit artikel wil ik je graag meer vertellen over de verschillende manieren hoe jij offline (!) reclame kunt maken voor jouw onderneming.

Veel ondernemers richten zich hoofdzakelijk op online reclame, maar wist je dat offline reclame ook een super goede manier is? De truck bij reclame is herhaling. Hoe vaker mensen iets zien, hoe sneller ze actie ondernemen. Daarom is het van belang om te zorgen dat jij met jouw bedrijf lekker in de herhaling valt.

Buitenreclame

Mijn persoonlijke favoriet (hier had ik mijn eerste bijbaan in) is de buitenreclame. Wellicht ken je ze wel, die displays die langs de doorgaande wegen staan. Deze displays worden per dag duizenden keren bekeken door het verkeer wat er langs rijdt. In bijna alle gemeenten in Nederland kan je deze displays krijgen.

De borden staan opgesteld in series, als je van A naar B rijdt is de kans groot dat je meerdere borden uit jouw serie tegen komt en daardoor heb je herhaling. Doordat mensen de borden steeds zien, blijf jij veel beter hangen met je bedrijf.

Het bedrijf wat ik hierbij aanraad is ESH Media.

Lees ook: 3 voordelen van Pinterest voor je bedrijf

Gevelreclame

Een andere manier om jouw bedrijf in de spotlights te zetten is door middel van gevelreclame. Dit doe je natuurlijk op de locatie van je bedrijf, denk bijvoorbeeld aan stikkers op de ramen, lichtbakken of dat soort dingen. Op die manier is jouw bedrijf echt zichtbaar en zullen mensen die langs lopen ongetwijfeld jouw bedrijf zien. En dat is opvallen op de manier die jij zou moeten willen! Gevelreclame laten maken zou ik zeker aanraden als jij wilt opvallen met jouw bedrijf.

Sponsorborden

Hoewel het in deze tijd (Corona) weinig zin heeft, zijn sponsorborden ook een prachtige manier van reclame. Geef jouw sportclub een steuntje in de rug en plaats hiervoor reclame langs het veld. Zo weet iedereen die langs de lijn staat welke liefde jouw bedrijf heeft voor jullie clubbie. De reclame zal zowel gezien worden bij de spelers als bij de supporters en daarom bereik je een breed publiek.

Bedrijf in de spotlights door herhaling

Ik zal het nog een keer zeggen, de manier om jouw bedrijf echt in de spotlights te krijgen is door middel van herhaling. Combineer online of offline met elkaar en laat de kracht van herhaling zijn werk doen. De grote truc van marketing is herhaling, herhaling, herhaling. Gooi mensen er mee vol tot ze er niet meer omheen kunnen.

Voor welk offline reclame middel ga jij om jouw bedrijf in de spotlights te zetten?

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Delen:
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rachel
4 maanden geleden

haha ik zie het voor me een billboard van mijn blog 😀

Frieda
4 maanden geleden

Een billboard lijkt mij wel wat!

Manon
5 maanden geleden

Een billboard van mijn blog langs de weg.. ja dat is niet iets waar men op zit te wachten haha.

charlitte
5 maanden geleden

Ah wat een goede tips dit!

girls-things
5 maanden geleden

Wat een handige en goede tips! Zelf maak ik alleen online reclame. Ohnee ook offline. Ik heb visitekaartjes 🙂

5
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x