Samenwerken

Bent u een bedrijf en heeft u interesse in een samenwerking met AmbitiEmma.com? Dan kunt u een mail sturen naar info@ambitiemma.com. Hieronder vindt u verschillende samenwerkingsmogelijkheden die vaak voorkomen. Heeft u een andere soort samenwerking in gedachte? Dan sta ik hier ook open voor.

Winactie

Een winactie is het weggeven van een product wat jullie verkopen. Dit kan zowel Nederlands als internationaal zijn. Een winactie is een mooie manier om een groep te bereiken en mensen nieuwsgierig te maken naar jouw merk/product/winkel.

Advertorial

Een advertorial houdt in dat ik een stuk tekst aangeleverd krijg, of een berg informatie krijg, waaruit een blogpost kan ontstaan. Op deze manier maken we een tof artikel die helemaal past bij mijn blog. Dit gaat ten alle tijden tegen een vergoeding, de hoogte van de vergoeding is per email af te spreken.

Review van een product

Een review betekend dat ik mijn mening geef over iets, dit kan van alles zijn. Ik ontvang een product wat u verkoopt en hierover schrijf ik een blog. In mijn blog zal de focus volledig op uw product zijn gericht, om zo een optimale reclame te kunnen maken. Om de kwaliteit van mijn blog hoog te houden, is de review ten alle tijden eerlijk.

Events

Op een persevent worden vaak producten aan bloggers voorgetseld. Heeft u zo een event en lijkt het u leuk als ik daar bij ben? Stuur me dan een mailtje en dan zal ik zeker mijn best doen om erbij te zijn.