Toffe beauty kerstlooks

Het is bijna kerst en ik heb er echt zin in. Naast het dragen van de perfecte kerstoutfit en het koken van een verrukkelijk kerst diner moeten we ook ons haar en make-up on fleek maken. Speciaal daarvoor heb ik wat mooie haar en makeup looks uitgezocht, zodat jullie inspiratie op kunnen doen voor de kerstdagen.

Kerst make-up

Glitters zijn erg belangrijk op kerst, want ja het is toch wel een beetje een glamorous feest geworden in de loop der tijd. Nooit genoeg glitter, of toch wel? Natuurlijk kan je te veel glitter op jezelf smeren, waardoor je er zelf uit ziet als een lopende kerstbal, dan willen we natuurlijk niet, dus vandaar heb ik even wat prachtige looks voor je op een rijtje gezet.

Heb jij al gekozen welke het wordt?

Kerst haar

Je haar op kerst hetzelfde als altijd is een klein beetje saai, we willen toch wel een beetje iets meer glamorous zijn dan normaal toch? Natuurlijk wil ik altijd glamorous zijn, maar op kerst toch nog wel iets meer. Daarom is het de perfecte reden om nog net ietsje meer uit te pakken dan normaal. Iets speciaal moet het dus worden, zoals in de afbeeldingen hieronder (helaas kon ik geen mooie tutorials vinden). Ik hoop dat jullie iemand kennen die je met kerst ziet die het kan namaken, of dat je zelf zo mega handig bent.

Een keuze maken is moeilijk he? Gelukkig hebben we meerdere kerstdagen in een jaar. Welke ga jij maken?

Ik vind het ook moeilijk, ik kies voor wat glitters op mijn ogen, een natuurlijk bruine lipstik op mijn lippen en highlighter op mijn wangen. Voor mijn haar had ik een lind in gedrachten, al moet ik er nog wel eentje ergens vandaan toveren. Ben je nieuwsgierig hoe ik eruit zal zien met mijn haar en makeup look voor kerst, houdt dan zeker mijn Instagram in de gaten.

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op