De schoenen voor de winter: Biker boots

Wellicht is het je al wel opgevallen dat ik een echte schoenenliefhebber hebben. Ik heb er best veel, maar draag ze allemaal met liefde. Mijn schoenencollectie is best divers, van sportief naar netjes naar designer. Het zit er allemaal tussen. Een schoen die nog ontbrak was de biker boots. Deze winter kan dat echt niet meer!!

Ik hou van schoenen, maar ik koop toch liever geen schoenen die je slechts een seizoen zal zien. Gewoon simpel weg omdat ik dat zonde vind. Hiermee speelt ook mee dat ik niet wil dat ik de schoenen in een seizoen kan aftrappen. Kwaliteit is dus ook wel erg belangrijk. Toen ik hoorde dat ik bij Van den Assem schoenen mocht uitzoeken, vielen mijn ogen gelijk op de leuke biker boots van Nubikk.

Jurkjes en biker boots

Jurk: HM x Richard Allan| Jas: Zara (lookalike) | Riem: Gucci | Schoenen: Nubikk

Dat ik dol ben op jurkjes en rokjes, dat is je hopelijk niet ontgaan. Ik draag ze vaak en heb er ook een aardige collectie van. Om een netjes jurkje lekker stoer te dragen doe je dit door er simpel biker boots onder te doen. Maar ook met elk ander jurkje staat dit super leuk.

Jurk: Vero Moda | Riem: Gucci | Tasje: Rosefield | Schoenen: Nubikk

Het grote inloopdrama

Ik vind het dus mega leuk om foto’s te maken waar ik in loop, dat er meer actie is. Mijn voeten hebben het alleen woensdag begeven na van het Amsterdam Centraal naar de Pijp gelopen te hebben en weer terug. Blaren overal, een groot drama… ik loop dus ook alsof ik heel veel pijn heb, hoewel we echtheid wel in foto’s mogen houden, ga ik liever wel een met een lekkere kop op de foto waar ik niet loop alsof ik een boerin ben.

Heb jij al leuke biker boots in je collectie? Hoe draag jij ze het liefst?

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op