Zwarte leren broek met zwarte h&m top

Zwarte leren broek met zwarte h&m toparmband details My Jewellery achterkant deatils strik h&m top

Zwarte outfits, houden we daar stiekem niet allemaal van tijdens de donkere winterdagen? Nou ik in ieder geval wel, dus hierbij een nieuwe zwarte look. Ik kocht deze schattige top in de uitverkoop bij de h&m and hij kostte me nu maar €10, – voor dit geld kon ik hem niet laten liggen. Ik combineerde de top met mijn nep leren broek van Guess die ik vorige winter kocht. Tot slot maakte ik de look af met twee schattige armbandjes van My Jewellery.

De zwarte h&m top

Ik hou echt van tops zoals deze. Ze zijn makkelijk te stylen, chic en gewoon leuk. Deze versie is vooral vrouwelijk en sexy. Sexy vanwege de diepe voor- en achterkant en vrouwelijk wegens de strik op de rug en details op de mouwen. Zelfs de stof voelt lekker en dat verbaasd me voor de €10, – die ik ervoor betaalde. Een top zoals deze is een musthave item in je kast, juist omdat je er zo veel mee kan. Shop the top here.

Zwarte leren broek van Guess

Ook een leren broek of een nepperd is echt een musthave item, die toch wel elke vrouw in haar kast zou moeten hebben. Het is zo makkelijk te stylen en daardoor zie je er al snel geweldig uit. Naast een top zoals deze kan je een zwarte leren boek ook makkelijk stylen met een leuk truitje, stukje minder netjes, maar net zo leuk. De broek die ik draag is van Guess van het vorige winter seizoen, ik ga er daarom ook niet vanuit dat ze de broek nog verkopen, maar ik weet wel dat er broeken nu verkocht worden die er erg veel op lijken.

Wil je een ander artikel lezen over een h&m top? Read here about the cute top.

Wat vind jij van deze look?

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op