Boyfriend’s room take over – Wat staat er bij Eric thuis?

Deze titel klinkt een beetje fout opzich, ik wilde weten hoe ze dit noemde in How to lose a guy in 10 days, maar daarin noemde ze geen naam hoe je dit kon noemen. Dus bedacht ik deze titel en in het Nederlands klonk het zo slecht dat ik hem maar in het Engels laat. Ondertussen heb ik bijna een half jaar wat met Eric, dus langzamerhand staat er steeds meer zooi van mij bij hem. Ik laat het je allemaal zien.

Half jaar samen

6 Februari heb ik al weer een half jaar iets met deze leukerd, 5 februari ging mijn blog online, dus dat is tijd voor een feestje, houdt daaorm 6 februari mijn blog in de gaten voor een leuke giveaway, want het is dan dubbel feest. Maar daar gaan we het nu niet over hebben, we gaan het hebben over mijn spullen die bij Eric staan.

Badkamer takeover  

Als ik bij Eric ben hoef ik nooit mijn douchespullen etc. mee te nemen. Mijn tandenborstel, shampoo, douchegel, mascara, lenzenspullen en nog veel meer liggen hier. Voor sinterklaas kreeg ik masageolie en warm apple pie douchegel. De douchegel ruikt mega lekker, maar het is geen Hollandse appeltaart geur. Eerder kocht Eric al een amandel douchegel voor me, omdat deze gewoon heel lekker ruikt en we van amandelen houden.

Keuken takeover

Ik ben dol op havermout en daarom heeft Eric ook mijn favourite havermout spulletjes in huis. Ik hou echt van havermout met een appeltje, kaneel, koek en speculaaskruiden en een banaantje bovenop. Voor het gemak maken we gebruik van de kleine Alpro pakjes, want ik kom er te weinig om een heel pak leeg te maken. Voor sinterklaas kreeg ik ook deze super toffe hartjeslepel en dit bakje, zodat ik mijn havermout in style kan opeten bij hem.

Food takeover

Tot slot heb ik ook nog veel van mijn eten gedumpt bij hem. Zo komt zo een beetje heel onze Tony toren door mij, moeten ze het maar minder lekker maken he?! Daarnaast staan mijn crackers en mijn appelstroop er. Door mijn fantastische buik zijn baby koekjes de enige koekjes die ik kan eten die nog een beetje gezond zijn, dus hebben we ook nijntje koekjes. En tot slot staat er heel veel thee, die ik kan drinken uit mijn favourite mokken, van Starbucks.

Ook heb ik hier een kledingvoorraad en ondergoed voorraad, maar deze vond ik minder boeiend om te delen en voor mooie foto’s had ik dan heel zijn kast opnieuw mogen indelen. Had ik dus geen zin in haha.

Wat heb jij allemaal bij je vriend liggen?

Share:

3
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
EvaluxelifeloverLaura | I scream beauty Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Eva
Gast

Leuk artikel! Wij wonen allebei nog gewoon thuis, dus echt veel hebben we niet bij elkaar liggen. Al steel ik soms wel eens een trui van hem, haha 😉

Laura | I scream beauty
Gast

Leuk artikel! Wij wonen samen dus alles ligt hier gewoon haha.