Business look met pantalon

Look met Pantalon Zara

Look met Pantalon Zara

Look: Pantalon Zara | Blouse H&M | Pumps: Gabor | Bril: RayBan

Foto’s zijn gemaakt bij BijBlauw – Curacao, review volgt nog 🙂

Zowel in de zomer als de winter zijn zakelijke looks redelijk hetzelfde. Vandaar een zakelijke post, met dat koude weer is zomerfashion helemaal niet boeiend natuurlijk. Een pantelon is een nette broek, die tegenwoordig zowel zakelijk als onzakelijk gedragen wordt, ik besloot er dit keer een zakelijke look mee te maken.

Broek met joggingtaille (zwart) van Zara

Ik heb de broek in een xs, hij zit wat strak dus voor het mooie had het wel een s mogen zijn. Ik heb altijd een xs en gezien mijn moeder de broeken in Nederland heeft gekocht en ze heeft meegeven aan Eric was passen niet mogelijk. De broek zit daarom bij mijn bovenbenen eigelijk voor het mooie net iets te strak, maarja, hij past en hij staat tof! En voor een nette broek van €29,95 is het geen klagen.

Ja mensen, een look met een bril. Ik draag al mega lang lenzen en een bril is eigelijk alleen voor thuis. Echter kon het dit keer niet anders. Ik had de verkeerde lenzenvloeistof in mijn oog gedaan en mijn oog werd helemaal branderig een vuurrood, dus dat werd een bril op. Stiekem vind ik dit eng om te delen, wat vind jij van mijn look met een bril?

Net even wat winterser

Dat het niet helemaal lukt om in Nederland zo over straat te gaan, dat snap ik ook. Gelukkig verkopen ze nette jassen, een zwarte wollen jas zou hier bijvoorbeeld heel leuk op staan. Dit zijn nette jassen die je outfit echt af kunnen maken en je ziet er gaaf uit. Het leuke aan deze jassen is ook dat je ze gewoon casual kan dragen. Vroeger toen ik wat kleiner was, wilde ik altijd een wolle winterjas als jas, vaak droeg ik dit dan alleen in de herfst, maar met een mooie dikke sjaal is hij ook prima in de winter te dragen.

Bij De Bijenkorf kan je leuke wollen jassen vinden.

0 0 vote
Article Rating
Share:
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x