Kerstpakketjes met mijn blog vriendinnetjes

Samen met een paar andere leuke bloggers zit ik in een groepje waarmee we leuke dingen doen, zo zijn we naar Amsterdam en Den Bosch geweest met elkaar. Met de kerst wilde we iets anders doen, we besloten daarom om lootjes te trekken en de gene die je had mocht je een mooi cadeau toesturen.

Zo gezegd, zo gedaan. Ik had Joyce, lees hier wat ze heeft gehad van mij. Samantha heeft voor mij een mooi pakketje bij elkaar gezocht en ik ben er echt blij mee, op de foto’s hieronder zie je alles.

De cadeautjes

Bij de buren kon ik een ingepakte doos ophalen, enkele dagen later mocht hij dan eindelijk open. Het eerste wat me opviel is dat de doos zo super leuk is ingepakt met die slinger en die lampjes en hoe geweldig is dat glitterige inpakpapier wel niet? Ik werd al blij zonder dat ik wist wat er in de pakjes zat.

Onder de kerstboom

Kerstpakjes horen onder de kerstboom en zo verplaatste ik alles onder de kerstboom. Nog een plek waar de glitters versprijd werden, sorry mam. Met dat bling bling stond het toch wel heel leuk onder de kerstboom, al zeg ik het zelf.

Unboxing

Natuurlijk moesten de pakjes ook nog worden uitgepakt. Ik begon als eerste met het lezen van het kaartje. (De foto is achteraf gemaakt)

De cadeautjes

En toen was het tijd om alles uit te pakken. Ik ben een havermout liefhebber en dit boek lijkt me dan ook echt geweldig. Hier gaan we zeker wat lekkers uit maken en mijn lekkerste havermoutjes uit dit boek zal ik weer met jullie delen. Want havermout blijft toch echt wel mijn favourite ontbijtje.

Nog ontbijt inspiratie nodig? Lees hier dan over de lekkerste havermoutjes, baked oats en andere ontbijt receptjes.

Daarnaast ben ik ook een theeleud, dus thee geven is altijd wel een goed idee. Samantha kocht enkele cupcake smaken voor me en een paar gewone. Vooral naar de cupcake thee ben ik heel erg benieuwd. Voor bij de thee kreeg ik koekjes en ik kan je zeggen dat ze echt lekker smaken. En tot slot kreeg ik nog leuke roze plakparels, ik hou van roze en van parels, dus dat zit helemaal goed.

Dankjewel lieve Samantha voor de prachtige cadeautjes.

Benieuwd wat de andere meiden hebben gekregen? Binnenkort komen ze op de blogs te staan, de andere meiden zijn Tessa, Celine, Merle, Charlotte, Silke, Nicole, en Annemae

Hebben jullie al leuke kerst cadeautjes gehad?

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op