Zo draag je de classic short dus

Vorige week deelde ik een post over een look met een classic short. Vandaag deel ik nog wat meer outfit inspiratie met jullie, maar dan met een ander broekje. Ik heb twee van mijn favoriete looks klaar staan en eentje met wel een hele creatieve oplossing.

Look 1 – classic short en top van My Jewellery

Classic short en top My Jewellery Classic short en top My Jewellery

Look; Top: My Jewellery | Short: My Jewellery | Zonnebril: Louis Vuitton | Tas: Louis Vuitton

Bij My Jewellery kocht ik een tijdje geleden deze outfit, helaas is het shirtje niet meer in de webshop tekoop, het broekje valt erg klein. Ik draag maat smal, heb normaal een xs, maar deze gaat al lastig over mijn kont, verder is hij wel perfect. Het leuke van dit shirtje is de achterkant die met een strik in de nek dicht zit. De foto hierboven is helaas de enige foto die ik hiervan heb, maar je kan het hier wel een beetje zien.

Look 2 – Short My Jewellery top TopShop

Look; Top: TopShop | Short: My Jewellery | Zonnebril: Louis Vuitton

De top heb ik bij de TopShop in Londen gekocht. Toen ik hem zag, moest ik hem hebben, alleen was de kleinste maat een 36 en ik had eigenlijk een 32 nodig, dus de bandjes moesten ingenomen worden. Gezien dat nog niet gedaan is, heb ik de bandjes uiteindelijk versteld met een veiligheidsspeld, maar het werkt echt super en het valt helemaal niet op! Dus de tip, heb je een geweldig hemdje en is hij net iets te groot, een veiligheidsspeld kan je beste vriend zijn!

0 0 vote
Article Rating
Share:
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x