De classic short

Classic short van Puurlijk.com

Classic short van Puurlijk.com

De zomer is officieel aangebroken en daarom wil ik het vandaag hebben over een zomerbroekje die echt niet kan ontbreken in jouw zomergardrobe. De Classic Short, je ziet hem overal voorbij komen, waarschijnlijk heb je hem al gespot op mijn Instagram, want ook ik ben dol op dit broekje. 

Outfit: Short; puurlijk.com | top; puurlijk.com | bandana; puurlijk.com | horloge: Rosefield | handdoek; Grace Garrett | tas; Louis Vuitton | zonnebril; Louis Vuitton

KLEDING VAN PUURLIJK.COM

Nieke van puurlijk.com stuurde mij deze super leuke outfit op. In deze webshop kan je zowel betaalbare fashion items als living spullen vinden. Betaalbare fashion is natuurlijk altijd leuk.

CLASSIC SHORT

Gezien deze zomer de classic shorts helemaal hot zijn, ontving ik er eentje in het zacht roze. De broek valt lekker losjes, maar hij blijft wel prima zitten. Je kunt zoveel met dit short broekjes dat is gewoon heel fijn. Je kunt ze met een shirtje dragen, met een hemdje, met een blouse, echt zoals jij wilt. Op Instagram heb ik nog enkele inspiratie foto’s staan hoe je dit zo leuk mogelijk kan dragen.

SUNSHINE T-SHIRT

Op de broek draag ik een shirtje met Sunshine erop, deze is in een maat verkrijgbaar en daarom was ik een beetje bang dat hij heel groot zou vallen, gelukkig is dat niet. Het shirt is verkrijgbaar met rode en blauwe letters, maar gezien de short roze is vond ik blauw de beste combinatie. Laat die sun maar shinen zou ik zeggen, al doet hij dat best wel heel goed deze zomer.

ACCESSOIRES

Om de look compleet te maken koos ik voor een grijs/roze bandana. Lekker zomers en handig want het houdt de haren van de voorkant van je gezicht. De kleur van de bananda en het broekje komen niet overeen, maar dat is totaal niet storend. Soms is het namelijk ook wel leuk om iets te dragen wat juist net niet kan. Je kunt ervoor kiezen om de bandana onder of boven je haar te dragen, bij mij ziet over je haar er het beste uit, maar dat is voor iedereen anders natuurlijk.

Verder draag ik bij deze outfit nog mijn Rosefield horloge, de west village in mint grey. Ook draag ik mijn zonnebril in mijn hand en heb ik mijn tasje bij me. En tot slot zie je mijn super toffe strandhanddoek met flamingo’s nog, deze is van Grace Garrett.

*Voor dit artikel heb ik producten ontvangen van Puurlijk.com, echter veranderd dit niet mijn mening over de kleding.

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op