Companies

Als je een bedrijf bent, die geïntereseert is in een samenwerking met me, kan je een mailtje sturen naar info@luxelifelover.com. Ik geef hieronder 5 verschillende samenwerkingsvormen aan, mocht je een ander idee hebben, laat het me dan ook weten en dan kunnen we er samen naar kijken.

Winactie

Een winactie is het weggeven van een product wat jullie verkopen. Gezien mijn website als hoofdtaal Engels heeft, zie ik het liefste een internationale winactie. Het voordeel van een winactie is dat je makkelijk publiek trekt naar jouw website, omdat iedereen wel iets leuks wilt winnen.

Advertorial

Een advertorial houdt in dat ik een stuk tekst aangeleverd krijg, of een berg informatie krijg, waaruit een blogpost kan ontstaan. Op deze manier maken we een tof artikel die helemaal past bij mijn blog. Gezien ik voor een advertorial geen product aangeleverd krijg, zie ik hier graag wel een vergoeding voor terug. Dit kan zijn een product uit de webshop die ik niet mijn blog laat zien, of een vergoeding in geld.

Review van een product

Een review betekend dat ik mijn mening geef over iets, dit kan van alles zijn. Ik ontvang een product wat u verkoopt en hierover schrijf ik een blog. In mijn blog zal de focus volledig op uw product zijn gericht, om zo een optimale reclame te kunnen maken.

Events

Op een persevent worden vaak producten aan bloggers voorgetseld. Heb jij zo een event en lijkt het je tof als ik daar bij ben? Stuur me dan een mailtje en dan zal ik zeker mijn best doen om erbij te zijn.