Couple goals, matching outfits

matching outfit with eric matching outfit with eric matching outfit with ericMatching outfits, ik vind ze wel leuk. In Parijs droegen Eric en ik dezelfde soort kleding, speciaal voor de foto. Onze outfit bestond uit een gestreept shirt met een grijze broek en onze Hermès riemen. Vandaag zie je het resultaat hiervan.

Matching

Matching dingen vond ik al leuk toen ik een klein kind was, alleen had ik nooit matching dingen met mensen. Mijn vader en broertje hadden dit wel en dat vond ik erg leuk, maar toch hadden mijn moeder en ik dit niet. In Barcelona kochten mijn moeder en ik voor het eerst een matching shirt. Toch was Eric de eerste met wie ik echt matching was. In de winter droegen wij vaak “per ongeluk” dezelfde kleding combinatie en dat leidde uiteindelijk tot dit artikel.

Mijn look

Mijn outfit bestaat uit een broek met borduursels die de Zara afgelopen herfst verkocht, een heerlijke broek en lekker luchtig, maar ook in de winter was hij gewoon warm genoeg. Op de broek draag ik een zwart met wit gestreept shirtje van Nikkie. Ze zijn wat prijzig, maar de shirtjes zijn echt heerlijk. Wat voor mij een ander voordeel is, is dat ze maat 32 verkopen en het dus een shirt is die mij prima past. Hierbij droeg ik mijn nieuwe Valentino sneakers met gouden band en mijn Hermès riem.

Jeans: Zara | Top: Nikkie | Schoenen: Valentino | Riem: Hermès

Zijn look

Eric draagt een broek van Scotch and Soda van de super skinny lijn, een shirt van G-star uit de winter collectie. De schoenen die hij draagt zijn van Replay en tot slot is zijn riem ook van Hermès. Helaas zijn de broek en het shirt niet meer te koop.

Jeans: Scotch and Soda | Shirt: G-star | Schoenen: Replay | Riem: Hermès

Wat vindt jij van matching outfits met je vriend?

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op