Doei Nederland, Hallo Curacao

Stage in het buitenland, was altijd al een ding wat ik erg graag wilde. Eindelijk is het zover, in september zal ik voor 4 maanden stage lopen op het tropische eiland Curacao. Ik vind mijn avontuur heel spannend, maar het meeste is nu rond.

Ik ga echt naar Curacao

Ja ik ga echt naar Curacao toe, 22 augustus zal ik het vertrouwde Nederland verlaten en dat wel tot 15 januari. Dat zijn toch wel bijna 5 maanden. Mijn stage zal ik lopen bij Grant Thornton Curacao, nu nog PwC. Ik heb hier dan ook echt super veel zin in.

Ondertussen heb ik ook al een super toffe studio gevonden aan de Perseusweg in Willemstad. Hoe die eruit ziet verklap ik nog niet Dat zie je wel zodra ik ben aangekomen in het zonnige Curacao.I'm going to Curacao

Afscheidsfeestje

Omdat ik Nederland zal verlaten geef ik natuurlijk een spetternd afscheidsfeest geheel in Curacao’s thema. Want ja dat kan natuurlijk niet anders, dit spetterende feest zal ik vrijdag 17 augustus houden, mocht je willen komen, stuur me dan even een berichtje op Facebook en dan zorg ik dat het in orde komt.

Veranderingen na mijn vertrek

Mijn vertek zal echter wel gevolgen hebben. Ik heb geen idee hoeveel tijd ik heb voor luxelifelover.com en Instagram. Ik heb (nog) geen foto slachtoffer gevonden, dus het kan zijn dat alles anders gaat worden in de periode dat ik weg ben. Bedrijven wil ik ook vast mededelen dat als jullie samen willen werken het van belang is dat ik de pakketjes voor 22 augustus ontvang, anders kan ik er niks meer mee. Natuurlijk mag het ook gestuurd worden naar Curacao.

Tips Curacao

Mocht je nog super goede tips voor me hebben, laat het me dan zeker weten. Naast stage ga ik natuurlijk ook het eiland verkennen. Ik hoop dat dit met de auto wordt, maar dat hangt af van het behalen van mijn rijbewijs, waahhhh dinsdag moet ik afrijden, ben nu al banggg…. en anders ga ik touren met een scooter over het eiland. Alle tips zijn welkom. Ik heb weekenden zat om de leukste dingen te doen dus ik wil alle leuke dingen weten die ik kan doen!

Share:

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Barbara Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Barbara
Gast

Emma wat geweldig zeg!!!! Dat wordt een onvergetelijke ervaring voor je!