De beste manier om van je puistjes af te komen

Een goede gezichtsverzorging is van reuze belang als je een mooie rustige huid wilt hebben. Hoe jonger je begint met een goede gezichtsverzorging, hoe langer je huid mooi blijft als je ouder wordt. Puistjes zijn niet nodig, je moet alleen de manier weten hoe je ervan komt zonder littekenvorming.


Gezichtsverzorging tegen puistjes

Iedereen is beautyinfluencer zolang je er maar voor openstaat. Zo komen deze tips van Bas af, ja een jongen. Sinds ik deze producten gebruik naast mijn dagelijkse verzorging, ziet mijn huid er weer stukken beter uit. Mijn wangen en kin zijn weer zo goed als puistjes vrij.

Cleanser met houtskool

Een cleanser met actieve houtskool zorgt voor diepe reiniging van de huid. Goed, want dat trekt dus ook de talg uit de huid, waardoor je minder puistjes zal hebben. Daarnaast trekt houtskool niet in de huid en dat heeft als voordeel dat het de huid niet kan uitdrogen. Als je een vette huid hebt, dan is het geen aanrader.

Zelf gebruik ik de Biore cleanser met houtskool iedere avond onder de douche. Ik merk sinds ik dit gebruik echt verschil met de onzuiverheden op mijn huid. Deze cleanser is slechts €8,99 en is zijn geld zeker waard.

Lees ook: Waarom je een beautyblogger niet altijd mag geloven omtrent gezichtsreiniging

Tonic tegen puistjes

Om het laatste vuil uit de poriën te verwijderen gebruik je een tonic. Dit doe je als je klaar bent met reinigen, maar de dag- of nachtcreme nog niet is aangebracht. Ook zorgt een tonic ervoor dat je poriën kleiner worden en daardoor wordt jouw huid strakker.

De tonic die ik gebruik is de Clarins Lotion Tonic Sans Alcool. Deze gebruik ik zowel in de ochtend als in de avond en daarna smeer ik een laag creme op.

Wat is jouw ultieme tip tegen puistjes of acne op verzorgingsvlak?

0 0 vote
Article Rating
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x