De espadrille, mijn favoriete schoen voor de zomer

Espadrille Vidorette

Met de naderende zomer zien we steeds meer vrouwen de espadrille dragen. De schoenen zijn zo makkelijk te stijlen, ze lopen geweldig en daarnaast zien ze er super tof uit. Als je ze even hebt, dan weet je dat ze zitten zoals een slof zit.

De espadrille is een schoen ontworpen in de Pyreneeën. De echte espadrille lover kan het beste naar Spanje gaan. Hier vind je echt geweldig veel winkels die vol liggen met deze schoentjes. Je vindt ze in alle kleuren en modellen en daarnaast zijn ze ook nog een stuk goedkoper. Hier kan je dus echt je lol op.

Zilveren ESPADRILLES van VIDOREtTA

De schoenen die ik draag zijn van Vidoretta. Toen ik ze net had lagen er glitters door het hele huis, maar dat stopte gelukkig snel. Qua maat zijn deze gewoon normaal. Ik heb altijd maat 37 en nu ook. Ze zitten ook echt super lekker, wat ook altijd wel handig en fijn is bij schoenen. Waar ik me bij sommige espadrilles aan dood erger zijn die wijdtes aan de zijkant, gelukkig sluiten deze wel mooi aan. Wellicht komt het ook omdat die schoenen te groot zijn. Espadrilles hoor je namelijk heel strak te kopen en dat moet je wel weten.

Zo stylde ik de schoenen

Makkelijke schoenen moeten gecombineerd worden met een makkelijke outfit. Daarom trok ik mijn Vogue shirt van 2017 (Nederlandse versie volgt nog) aan. Deze combineerde ik met een broek van de Zara. Wat een geweldige broeken hebben ze daar altijd. Ze kosten slechts €30,-, blijven nog redelijk lang mooi en ze zijn echt stijlvol. Op de foto’s heb ik geen enkelbandjes om, normaal draag ik deze de hele zomer vol. Dit zijn toch wel mijn favoriete zomer sieraderen. De leukste blijft het enkelbandje met schelpjes, een heerlijke beachy look komt daardoor tot stand.

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op