De slechte kwaliteit van Michael Kors

Meestal lezen we op een blog alles over de liefde die de bloggers hebben gekregen voor hun nieuw gekochte of gekregen producten. Daarom wil ik het hebben over de kwaliteit van Michael Kors, want hierover ben ik alles behalve tevreden.


Michael Kors is een relatief goedkoop designersmerk en daarom heb ik er ook het een en ander van, schoenen, tassen, telefoonhoesje, een ring en ga maar verder, maar het meeste is slecht van kwaliteit.

Mijn wit met gouden Michael Kors sneakers

Bij het zien van deze schoenen wilde ik ze direct hebben. Ze zijn zo makkelijk te dragen en combineren leuk met verschillende outfits. Echter waren deze schoenen al na drie maadnen afgetrapt en zagen ze er niet meer uit. Daarna droeg ik ze ook niet meer, best zonde dat schoenen van €150,- maar drie maanden meegaan. De binnenkant is kapot, het witte leer is kapot, de zool is kapot en de glanslaag van het goud laat los.

Telefoon hoesje

Dit is het tweede hoesje van deze lijn en na deze stuk ging had ik al geen zin meer om er nog mee terug te gaan. De eerste was al kapot na twee weken en dat zonder de iPhone te laten vallen. Deze heeft het wel iets langer volgegouden, maar zoals je ziet, ziet hij er vooralsnog niet uit. Het zilveren logo is helemaal lelijk en beschadigd, de zijkanten zijn kapot, kortom hij ziet er niet meer uit. Dat dit kan gebeuren zonder hem te laten vallen is schandalig.

Lees ook: De waarheid achter de winacties van Elsa & Rose Swimwear

Glanzende sneaker

Deze schoenen kocht ik in de winter, je zag de niet lak versie veel, maar deze niet. Heel snel begon de witte achterkant al te vervagen, zonde want dat maakte hem juist zo tof. En na een tijdje begon zelfs het merk ervan te vallen, ook liet de zool aan de voorkant van de neus los, super zonde dus. Jammer dat zulke toffe schoenen zo snel lelijk worden.

Rose gouden ring

Michael Kors ring

Deze ring kreeg ik van mijn oma als sinterklaas cadeautje gekocht in de Bijenkorf. Ik droeg de ring best vaak, maar na een tijdje begon de ring aan de binnenkant een zilveren kleur te krijgen en niet veel later werden de diamantjes bovenop de ring zwart en vervolgens vielen ze eruit. Een blijvend cadeau is dit van mijn oma helaas niet gebleven, want de ring is ondertussen te lelijk om te dragen.

Desginer tas van Micheal Kors

Helemaal blij was ik toen ik mijn eerste tas kocht, helaas hield ook de tas het niet lang vol. Hiermee ben ik terug gegaan en kreeg ik door de fijne service een tegoedbon mee. Helaas heb ik hier geen foto’s van, maar het kwam erop neer dat de tas volledig zijn model kwijt was en als een pluppudding in elkaar zakte. Ondertussen heb ik van die bon een nieuwe tas gekocht, maar ik draag hem niet mega vaak. Hier zal ik later nog wel een update over geven.

Michael Kors heeft mooie items, alleen vraag ik me af waarvoor je zoveel betaald, echt alleen voor de naam? Een ding is zeker, niet voor de kwaliteit.

Wat zijn jouw ervaringen met Michael Kors?

Wel tevreden? Happy shopping!

0 0 vote
Article Rating
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x