Parfumvrije lichaamsolie van Derma

Een tijdje geleden bezocht ik de allergiebeurs en kwam ik in aanmerking met de parfumvrije make-up van Sandstone. Na afloop van dit event ontving ik een goodiebag met daarin ook andere mooie parfumvrije merken, zoals Derma. Ik ben een zonnebrand en een lichaamsolie ontvangen. Vandaag richt ik mij op de huidolie en zodra het wat zonniger wordt zal ik je alles vertellen over de zonnebrand.Derma Eco Woman Bodyoil

Derma

Derma is een Deens merk met parfumvrije huidverzorging. Derma heeft meerdere verzorgingslijnen, zoals een zonnebrandlijn, een huidverzorgingslijn voor mannen, vrouwen en kinderen. En nog veel meer. Op de website van Parfumvrij kan je Derma verzorging kopen.

Derma lichaamsolieDerma Eco Woman Bodyoil

Een van de producten die in de vrouwenlijn zit is een huidolie. Het zit in een roze flesje, maar de olie zelf is transparant. Ondanks dat er geen parfum is toegevoegd aan de olie, is het wel een olie met een lekkere geur, dit is dus ook zonder parfum mogelijk, waar het dan precies naar ruikt kan ik niet precies zeggen, maar gewoon anders dan je zou verwachten van een parfumvrij product. Wat een klein nadeel van deze olie is, is dat de olie er met een pompje uitkomt, vergelijkbaar met een foundation pompje en niet met een spray, zoals je bijvoorbeeld bij zonneolie hebt.

De olie smeert heel makkelijk uit en laat de huid mooi glazen, precies zoals je van een olie verwacht. Het plakte niet aan mijn pyjama of aan mijn dekbed en toen ik wakker werd waren er ook geen olieplekken in mijn bed te vinden, het enige wat er over was van de olie was een heerlijk zacht huidje. Ik draag olies/boylotions altijd ’s nachts als ik slaap, omdat ik dit het fijnste vind, maar olieplekken in bed vind ik alles behalve fijn, daarom ben ik blij dat deze olie niet zo is.Derma Eco Woman Bodyoil

De olie komt in een flesje waar 145 ml in past. De olies die gebruikt zijn in deze lichaamsolie zijn o.a. jojobaolie, amandelolie en abrikozenpittenolie. Deze olies zitten vol met vitamine E en dit zorgt voor een elastische huid en vocht toebreng aan de huid. Derma geeft zelf aan dat de olie ook ideaal is voor haar of gezicht, ik heb het zelf nog niet geprobeerd, maar ik moet toegeven dat olie en mijn gezicht en haar niet samen gaan en ik het daarom ook niet durf te testen. Ik zal jullie hiervan op de hoogte houden. Een fles kost ongeveer €10,- wat ik een redelijke prijs vind voor een lichaamsolie en zeker omdat hij parfumvrij is, normaal is dit namelijk een stuk duurder.

Ken jij het merk Derma al? Wat vind jij van deze olie? Laat het me weten in de reacties!!

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op