Dit is wat mij de afgelopen tijd heeft gemotiveerd

De laatste keer dat ik vanalles deelde wat mij motiveerde is al enkele tijd geleden, ik wil daarom de draad weer lekker oppakken en vaker mijn inspiraties delen.

Gezond eten

Gezond eten is erg belangrijk, toch is het soms lastig om je er echt aan te houden, daarom deel ik hier wat smakelijke foto’s die laten zien dat gezond eten er ook overheerlijk uit kan zien. Zo lekker dat je stiekem gelijk de keuken in wilt duiken om het te maken.

Ga naar de gym

Gezond eten is een ding, maar sporten is ook erg belangrijk. Nu ik 5 dagen in de week stage loop, op een tropisch eiland ben, elke week op het strand te vinden ben en veel uitga is dit erg belangrijk voor me. Toch is het soms zo moeilijk om zin en tijd te vinden om ook echt te gaan, daarom zoek ik ook vaak motivatie om geen excuus te bedenken.

Motiverende quotes

Tenslotte nog een aantal quotes, omdat deze mij altijd het beste helpen. Dit geeft mij de beste motivatie om net iets meer te doen dan ik eigelijk zou willen. De quotes drukken je namelijk met je neus op de feiten en dan ga je wel even wat beter nadenken voor je nee zegt tegen een workout.

Motivatie quotes

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op