Makkelijke everyday make-up

Kennen jullie dat probleem, je wilt de deur niet uit zonder make-up, maar voor je naar school of werk gaat wil je ook niet een uur voor de spiegel staan en vervolgens heel de dag chaggie zijn wegens het slaaptekort. Nou dit is dus precies wat ik heb. MAAR ik heb de oplossing gevonden!

Makeup product flatlay

Kwasten: Leco | Bush: Too Faced Peach | Mascara: Monseur big – Lancome | Lipgloss: Dior Bronzer: Warm matte – Smahbox

Niet zonder make-up de deur uit

Dat vroege opstaan voor een beetje make-up omdat ik naar school of werk ging was ik echt helemaal zat. Echter wilde ik ook niet zonder make-up de deur uit. De zomer kwam eraan, mijn huid werd bruiner en de vlekken van de kou verdwenen van mijn gezicht, dit was de gelegenheid om te stoppen met foundasion en een poeder. De zomer vloog voorbij en we zaten weer in een koude periode, de rode vlekken kwamen weer terug en hierdoor voelde mijn gezicht kaal. Echter wilde ik nog steeds niet vroeg opstaan, dus ik bedacht een oplossing.

Makeup product flatlay

De oplossing

Ik ging dus eerst de deur uit met een laag make-up op mijn gezicht, dit heb ik veranderd in een beetje poeder op mijn hele gezicht, een blush van too faced op mijn ogen en maskara en om het soms helemaal af te maken wat lipglos. Als de rode plekjes echt te erg zijn smeer ik er snel wat groene (!) fixing poeder op. Dit bespaarde me dus echt veel tijd en al helemaal toen ik bedacht dat mijn blush kwast de breedte van mijn oog lid had, even een beetje poeder erop smerig en in een veeg smeer je het op je ogen, ideaal toch?

Easy makeup look

En hoe moet dat dan?

1. Je smeert groene fixing poeder op alle rode vlekjes en je smeert het uit.
2. Je brengt poeder aan op je hele gezicht.
3. Je brengt met een blush kwast rozige blush aan op je oogleden. (en eventueel op je wangen en neus)
4. Je doet wat maskara op.
5. Je brengt wat van je favo lipgloss op.
6. You are ready to go!

Dus met deze 5 easy stappen ben je binnen 5 minuten klaar, tenminste als je Emma heet.

Wat vindt jij van een make-up look zoals deze?

Share:

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
luxelifelovernatalie Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
natalie
Gast

Ik maak elke dag een wing, anders voel ik me niet compleet! Voor de rest hou ik het ook simpel!