Veranderingen met EcoStyle voor Bikkel

Sporten samen met je hond dat is iets wat mij wel leuk leek, alleen Bikkel dacht daar wat anders over. Eerder vertelde ik al dat Bikkel tegenwoordig voer van EcoStyle krijgt en dat hij dit zo lekker vindt, gelukkig bevorderde dit de beweging van Bikkel. Van een hond die niet graag stukken liep, is hij veranderd in een hond die het weer leuk vindt om een stuk te lopen.

Hoogtepunt van de bewegingEcostyle hondenvoer

Bikkel liep niet graag, laat staan rennen. Toen wij in Zeeland een stuk wilde hardrennen was Bikkel het er niet mee eens en zette het op blaffen. We gingen terug en zorgde dat hij stopte, toen we opnieuw gingen begon het blaffen weer. Met wat koekjes (EcoStyle Traktatie) probeerde we hem mee te laten lopen.

Wonder boven wonder was Bikkel dit keer bereid om iets meer dan vier km met ons mee te lopen, we konden niet heel hard gaan, maar dat was prima, Bikkel was ineens bereid te rennen. Daarna zat er vrij weinig beweging nog in hem voor de rest van de dag en de dag erna en hij had wat spierpijn, maar hij is dit immers ook niet gewend.

ActieverEcostyle hondenvoer

Een echt voordeel van dit voer is dat Bikkel een stuk meer beweegt dan hij hiervoor deed. Hij wordt ouder, in december 10, maar je merkt het verschil wel. Zo gaat hij soms uit het niks hard rondjes rennen met een speeltje in de tuin of wilt hij dat je achter hem aan gaat rennen. Achter hem aanrennen gaat alleen in Zeeland omdat onze tuin daar stukken groter is, maar daar kan hij niet los gezien hij wegloopt.

Wat vindt Bikkel nu het lekkersteEcoStyle Blikvoer

Bikkel is eetverslaafd en eet met liefde al het eten wat je hem geeft, behalve knoflook, uit en paddenstoelen. Verder eet hij met liefde alles op. Toch merk je het wel als hij iets eet wat hij echt heel lekker vindt. De winnaar van het EcoStyle eten heeft stiekem wel een gedeelde plaats, al had ik niet anders verwacht. Het blikvoer en de traktatie zijn de winnaar bij Bikkel geworden. Hij kan niet genoeg van koekjes krijgen en dus ook niet van dit. Zodra het etenstijd is volgens hem gaat hij zeuren om zijn eten en dat is voor ons toch wel echt een teken dat hij dit voer erg lekker vindt. Gelukkig is hij ook dol op de brokjes.

Wat wij vinden van het voer

Mijn moeder was in het begin een beetje bang, ze had voer gevonden waar hij het super op deed en toen ineens kwam ik met dit voer aanzetten. Hoe meer we het voer gaven hoe duidelijker werd dat hij het op dit voer heel goed doet, beter nog wel zelfs. Dat is dan ook de reden waarom wij de overstap op dit voer volledig gaan maken en niet meer terug willen naar het andere voer. Bikkel geniet ervan en hij doet het er ook super op. EcoStyle heeft verschillende lijnen voor honden, hier kan je ze allemaal bekijken.

Meer weten over het voer van Bikkel, lees dan de blog die ik hier eerder over schreef.

*De hondenvoeding heb ik van EcoStyle ontvangen ter review, mijn mening over de producten is 100% oprecht.

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op