Face the Xtreme met L’oréal Paris

L’oréal Paris is een make-up merk wat vrijwel iedereen al wel kent denk ik. Laatst hebben zij een nieuwe mascara ontwikkeld, eentje die extreem waterproof zou zijn. Ik heb deze getest om te kijken hoe hij door mijn test zou komen. Zou hij de douche overleven? Is dit dan DE mascara om mee te zwemmen in de zomer? Ik zocht het uit.

Xfiber Xtreme Resist de belofte van L’oréal ParisXfiber Xtreme Resist L'oréal Paris

Zoals L’oreal zelf zegt: “Sporten, huilen tijdens een film, trosteren van regenbuien, we have all been there, maar hoe zorg je nu dat je in deze situaties proof blijft? Het is meer dan ooit key om al deze hindernissen te doorstaan. Ga voor een false lasheffect dat de hele dag houdt, hoe extrem je situatie ook is. De False Lash xfiber xtreme resist geeft extreme, waterproof volume en lengte, de hele dag.”

De test

Xfiber Xtreme Resist L'oréal Paris

Dit zijn mooie woorden, maar maken ze de belofte ook waar? Dit moest ik natuurlijk onderzoeken. Mijn onderzoeksdag bestond uit:
– Hardlopen
– Sportschool abs workout
– Douchen
Een mooie volle planning, vooral het douchen is een interesante test dacht ik zo, want mijn waterproof mascara’s overleven een douchebeurt nooit.

Hardlopen

De eerste test was hardlopen, eigelijk gaat dit altijd pas fout zodra ik thuis kom en ff aan het uitzweten ben. Dit ging bij deze mascara helemaal goed. Dit had ik niet verwacht. Ik zag er kwa mascara nog net zo goed uit als voor ik ging hardlopen. Alleen had ik bij thuiskomt een nat gezicht die vuur rood was haha.

Sportschool – abs workout

Xfiber Xtreme Resist L'oréal Paris

Dit beloofd altijd wat, een filmpje. In dit filmpje zie je mij sporten, in de sportschool. Ook na mijn workout in de sportschool bleef de mascara goed op mijn wimpers zitten. Ik zag er nog steeds goed uit, kwa makeup looks.

Douchen

Dit zal de zwaarste test zijn, normaal kom ik altijd met panda oogjes uit de douche. Waterproof is absoluut nooit een douchewaterproof. Zou het dit keer wel goed gaan? Ik was helemaal verbaasd toen ik onder de douche vandaan kwam en ik niet met een watje en lotsion mijn panda oogjes moest weghalen. De mascara zat er nog gewoon super op. Hier durf ik dus wel het zwembad mee in te duiken.

Hele dag door volume?

Xfiber Xtreme Resist L'oréal Paris

Er moet toch wel een belofte zijn die ze niet nakomen? Dit was mijn gedachte aan het einde van de testdag. Ik keek in de spiegel, nog altijd zag mijn mascara er op en top uit. Hoe kan dit? Deze mascara doet gewoon echt wat hij beloofd. Wauw. Doordat de mascara uit twee delen bestaat, een primer en een topcoat is deze mascara zo lang houdend. Gelukkig staat er wel een 1 en een 2 op de delen, zodat we weten welke we moeten gebruiken.

Ken jij deze nieuwe mascara al? Nee, kijk dan even op Bol.com.

Share:

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Jadis Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Jadis
Gast

Leuk artikel en mooei foto’s!