Fit goals

Woah, time flies. Het is alweer tijd voor fit goals nummer 4. Deze had al wel wat eerder in de maand gekunt, maar omdat ik veel last van mijn buik had, vond ik het niet fijn om foto’s van mijn buik te maken. Kleine overwinning op mezelf, ik heb eindelijk de 54 kilo aangetikt en zelfs in de avond weeg ik nu in de 55. Wat was ik hier blij mee toen het eindelijk op de weegschaal stond.

Progress pictures

Al zeg ik het zelf, het gaat er toch wel steeds beter uitzien, deze broek is wat minder hoog, dus je ziet meer buik en ja dan lijk je gelijk wat boller bij de buik, maar als je op andere plekken kijkt, zoals onder de sport bh ziet het er toch echt wel beter uit. We gaan lekker door met trainen en gezond eten. Tijdens de feestdagen wordt er echt wel genoten natuurlijk, maar de focus op ons lichaam moeten we niet verliezen.

Tijdens de kerst ben ik skiën, dus als ik daar een beetje gezond doe, komt het wel goed, want skiën betekend toch wel heel de dag buiten en heel de dag in beweging. Dus als je goed blijft eten en niet te veel gluh wijntjes enzo na afloop drinkt, moet het toch echt wel goed komen.

Nog wat plaatjes

Ik ben zo blij met dit setje, ik bestelde het met black friday op Women’s Best. Echt een toffe winkel als je het mij vraagt en speciaal voor Black Friday kreeg ik er nog wat extra’s bij ook, zoals proteine chips en koekjes. Ik ben hier best benieuwd naar, zeker naar die chips, want het klinkt best raar.

Ga jij nog leuke dingen doen met kerst? En hoe ben jij van plan fit te blijven deze kerst? Of laat je je lekker gaan met het heerlijke eten wat voor je staat? Let me know!!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op