Fit goals #7 met detoxshop thee

In maart was de laatste fit goals dus een nieuwe update werd weer is tijd. Ik maart genoot ik van het Herbalife ontbijt die ik van Barbara had ontvangen, afgelopen maand heb ik gebruik gemaakt van een detox thee van detoxshop.nl. Een set die uit een avond en ochtend thee bestaat. Met mijn reisjes naar Barcelona en Parijs afgelopen maand gevuld met heerlijk, maar niet echt gezond eten was een detox thee wel handig. Maar werkt het dan ook echt? En draagt het bij aan mijn bodygoals? 

Teatox morning

morning detox thee detoxshop morning detox thee detoxshop

De ochtend begint met een kop thee van detoxshop.nl. Dit is een heerlijke groene thee, ja een groene thee die ik lekker vind, met wat citrusvruchten. De thee is lichtgroen van smaak en is neutraal genoeg van smaak om erbij te eten wat je wilt. Ik vind hem heerlijk met mijn alpro kokosyoghurt met havermout, noten en wat fruit. Het is een heerlijk begin van de dag.

Fresh Teatox Morning: Groene thee China Gunpowder, Citroengras, Mate groen, Natuurlijke Smaakversterker (Citroen – Abrikoos), Witte Thee Mao Feng, Zwarte Thee Golden Yunnan OP, Citroenschil, Mallow kruid, Paarden­staartkruid, Paardenbloem, Groene thee Matcha, Spirulina, Guarana.

Teatox evening

evening detox thee detoxshop

Voor het slapen gaan mag ik de teatox evening drinken. Deze thee bestaat vooral uit gedroogd fruit met kruiden. Ook deze thee is erg lekker en drink je makkelijk weg. Na het avond eten eet ik niks meer, dus ik eet hier ook bijna niks meer voor.

Fresh Teatox Evening: Appel, Verbena, Balsem, Natuurlijke Smaakverst­erker (Sinaasappel – Mandarijn), Sinaasappelschil, Hopblader­en, Tulsi, Marigold, Vrouwenmantelkruid, Valeriaan, Bonenkruid.

Werkt het nu ook echt?

Na mijn vakanties werkte dit echt goed, ik kwam binnen een week weer op mijn oude gewicht zonder extra op mijn eten te letten. Ik weet niet persee of het door de thee komt, maar het lijkt me wel. Het is een lekker begin van de dag en ook een goede afsluiter van de dag. Het drinkt makkelijk weg en je voelt je energieker.

Klik hier om het product te bekijken in de webshop.

Progessie

Body goals Body goals

Heel veel vooruitgang heb ik niet meer gemaakt deze periode, maar ik heb mezelf wel een paar keer volgevreten tijdens vakanties en het is niet erger geworden, maar juist een klein beetje beter. Deze maand zal rustiger zijn dus we gaan weer meer focussen op voeding en dan moet dat zomer lichaam wel komen.

Lees hier de vorige fit goals, met Herbalife.

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op