Fit goals #6 met het Herbalife ontbijt

Sinds kort vind ik het leuk om steeds verschillende dingen te proberen om mijn zomerlichaam te krijgen. Vorige maand testte ik skin tight thee van Tastea, deze maand stond ik onder begeleiding van Coach Barbara van Herbalife en van haar ontving ik een pakket voor een heerlijk ontbijt en jij kan deze ook krijgen. Dit testte ik uit en vandaag vertel ik je op dit bijgedragen heeft aan mijn weg naar een fittere Emma.

HerbalifeHerbalife breakfast

Herbalife werd in 1980 opgericht en was tot 10 jaar geleden vooral bekend als afslankproduct. Dit is ondertussen veranderd en nu staan ze ook bekend als middel wat veel sporters gebruiken, zoals Ajax 1 en Cristiano Ronaldo. Ze richten zich nu voornamelijk op gezondheid en om de balans in je lichaam te vinden met goed eten.

Mijn Herbalife ontbijt

Een maand lang heb ik gebruik gemaakt van het ontbijt wat ik van Barbara heb ontvangen. Mijn ontbijt bestond uit de chocolade-munt shake, aloë mango limonado en de frambozen kruidendrakdrank. Mijn favourite receptje was eigenlijk heel simpel. Ik ben een echte havermout liefhebber en dit verwerkte ik dan ook zeker in mijn eten.

Mijn shake maak ik door 150 ml amandelmelk aan de kook te brengen, hier doe ik een geprakte banaan bij en 20 gram havermout. In een shakebeker doe ik 100 ml amandelmelk en 2 scheppen poeder. Ik shake dit door elkaar en als mijn havermoutmengsel klaar is, dan doe ik dit erbij en shake ik het opnieuw. Als ik enorme honger heb top ik hem nog wel is met wat fruit of noten, ziet er ook wel leuk uit! En als ik meer chocolade wil, strooi ik er wat hele pure chocolade over.

Hiernaast drink ik er een glas frambozenthee en een glas aloë mango limona

de. Beiden smaken erg lekker, alleen is de framboos wel zoet, dus dat was even wennen in het begin. Ook de shake is erg lekker, het is wel een kwestie van naar binnen lepelen en niet opdrinken. Het voordeel van deze shake is hij melkvrij is.

Mijn ervaring met Herbalife

Ik heb echt genoten van de ontbijtjes, maar ik denk dat ik hier wel meer uit had kunnen halen. Mijn gewicht is goed constant gebleven ondanks is stukken ongezonder ben gaan eten, ik heb minder mijn focus gelegd op het goede eten en dat was erg zonde. Achteraf heb ik hier wel spijt van, toen ik na mijn maand stopte vloog het gewicht en het eraf krijgen gaat wel snel gelukkig, maar het is zonde van mijn tijd. Het helpt je dus wel met afvallen, mits je niet ineens meer gaat eten, zoals ik ineens ging doen. Ik heb genoten van mijn ontbijt en ik zou het zeker iedereen aanraden. Een bus met shakepoeder is best prijzig, €46,25 maar wel erg lekker en het doet veel goeds met je lichaam.

Gratis Herbalife ontbijt

Wil jij ook mijn ontbijt testen? Dan heb je geluk, want via deze site mag ik jou nu GRATIS!!!! mijn ontbijt geven. Het ontbijt zal bestaan uit:
Zakjes F1 vanille
Tabletjes Thermo Complete (thee vervanger)

Dit is geheel vrijblijvend en je gaat hier echt plezier van hebben. Dus neem dit lekker en na de proefperiode hoor ik graag wat jij ervan vindt.

Persoonlijke ubdate

Natuurlijk deel ik ook vandaag weer de ubdate van mijn stand van staken betreft mijn lichaam. Ondertussen heb ik zowaar een eetplan opgesteld en hieraan probeer ik me zo goed mogelijk te houden, ik ben er nu een paar dagen mee bezig, maar ik merk wel dat dit goed werkt en dat is natuurlijk erg fijn.

fitgoals with Herbalife fitgoals with Herbalife fitgoals with Herbalife

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op