Fit lifestyle motivatie

Het is weer tijd voor een nieuwe post bomvol fit lifestyle inspiratie. Vol foto’s van de leukste sportoutfits, gezond eten en quotes die mij motiveren. Hoe meer motivatie je vind om er het beste van te maken, hoe makkelijker je het zal volhouden. 

Fitness outfits

Womens Best Stronger Nike

Jezelf goed en mooi voelen begint met een toffe outfit. Je kan deze outfits overal vandaan halen. Wij hebben nu de magazijn uitverkoop van Intersport en daar heb ik even mijn slag geslagen met wat leuke nieuwe fitness kleren. Je kan de kleding natuurlijk overal vandaan halen.

Womens Best | Stronger | Nike

Gezond eten

Buddah bowl Fruits and veggiesHealthy SmoothiesGood foodNo burgers Looks great, tastes amazing Junk food cravings not a dog

Zoals je misschien wel weet worden je spieren maar voor 30% gemaakt in de sportschool, die andere 70% is het gene wat je in je mond stopt. Ondertussen heb ik geleerd dat je de gezonde varriant moeten leren eten en je daarna de ongezondere varriant niet eens meer echt lekker vindt. Zo ben ik gek op pure chocolade, maar tegenwoordig moet dat puur ook wel echt puur zijn anders vind ik het veel te zoet. Ketjap heb ik vervangen door sojasaus en ik wil nu niks anders meer. Zo gaat het met veel meer, het is het aanpassen van je gewoonten en als dat gedaan is, dan gaat het allemaal een stuk makkelijker. Je moet het willen en waar een wil is, is een weg.

Sporten Stop waitingfat cryingHard workwillpower

Sporten is natuurlijk erg belangrijk om strakker te worden, zowel cardio als krachttraining zijn hierbij van belang. Toch is het echt een keer niet zo erg om de sportschool over te slaan en een keer iets anders te doen.

Hoela hoepenHoepel van Robin Hoop

Een goede manier om eens een ander soort cardio te doen is hoela hoepen, je kan hier zoveel leuke dingen mee. Via het Youtube kanaal van Robin Hoop leer ik mezelf nieuwe dingen, zoals lunches en squats, zo kan ik hier een hele workout mee maken. Zwaar is het wel. Met de code EMMA10 krijg je korting op je bestelling bij Robinhoop.nl

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op