Fit de lente in met Yummy Gums

Het weer wordt gelukkig steeds weer beter, maar ik blijf toch een beetje verkouden en die ellendige winterdingen gaan nog niet over. Onlangs stuurde Yummy Gums mij multi plus op, een vitamine pil in de vorm van een snoepje. Gezien ik meerde pillen slik komt het goed uit dat dit een aangename pil is om te nemen.Yummy Gums

Yummy GumsYummy Gums

In Amerika is Yummy Gums al een groot succes, maar nu proberen ze dus ook de Nederlandse markt te veroveren. Yummy Gums bestaat uit natuurlijke ingredienten, ze bevatten geen allergenen en zijn vegan. Wel zit er suiker in de snoepjes en zitten er 35 kcal per vier stuks in. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid is dan ook vier stuks. Doordat ze suiker bevatten zijn ze erg lekker al zeggen ze zelf en ik moet zeggen dat ze inderdaad ook erg lekker zijn. Zeker in vergelijking met de andere medicijnen die ik neem.

Vitamines in Yummy GumsYummy Gums

Er zitten echt behoorlijk veel vitamines in die je even een dagelijkse boots geven, hiernaast moet je natuurlijk nog wel je groente en fruit eten, het is geen vervanger, maar een aanvulling. De vitamines die je vind in vier pillen zijn:
* Vitamine A: 264 mcg
* Vitamine B1: 1,1 mg
* Vitamine B5: 6 mg
* Vitamine B6: 1,4 mcg
* Biotine (B8): 25 mcg
* Foliumzuur: 200 mcg
* Vitamine B12: 15 mcg
* Vitamine C: 160 mg
* Vitamine D: 30 mcg
* Vitamine E: 12 mg
* Vitamine K: 37,5 mcg
* Omega-3: 180 mcg
* Inositol: 30 mcg
* Choline: 50 mcg
* Calcium: 80 mg
* Zink: 5 mg
* Chroom: 10 mcg
* Jodium: 75 mcg

Zo dat was even een flinke lijst, gelukkig staan ze ook nog achterop het doosje.

Hoe werkt het verder?

Yummy Gums

Bij Yummy Gum krijg je 12o pillen per potje, dit is precies genoeg als je 4 pillen per dag neemt voor 30 dagen. Je kan de keuze maken uit het kopen van een losse pot of het afsluiten van een abonement, als je een abonement neemt, krijg je maandelijks een nieuwe pot opgestuurd. Als je een abonement afsluit betaal je €17,50 per maand en voor een losse pot betaal je €19,50 per pot. Met de code Emma25 krijg je 25% korting op de eerste pot/maand. Je kan je pot/abonement hier kopen. Pas op, deze pillen zijn echt lekker en ondersteunen je weerstand goed.

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op