Fitness motivatie op de vrijdag

Het is weer tijd voor een nieuwe motivatie post, gezien de vorige wel heel lang geleden is. Dit keer heb ik ook van hardloop motivatie ertussen zitten, dit met het idee dat hardlopen een hele goede cardio is om de vetverbranding op gang te helpen en je dit heerlijk buiten kan doen. Met dit weer lukt het zelfs mij om me ertoe te zetten en ik moet zeggen dat ik het echt heerlijk vind. Ik geloof dat echt niemand dat had gedacht.

Hardloopmotivatie

Laten we hier dan maar als eerste mee starten he, een hele nieuwe reeks in mijn motivatie posts! Wie weet vind jij ook wel motivatie om te starten, vaker te gaan of zo door te gaan als je al deed. Loop jij vaak hard of vind je het ook moeilijk om je ertoe te zetten?

Eet motivatie

Gezond eten, de juiste keuzes maken, het is zo moeilijk. Als je ergens bent en ze bieden je wat lekkers aan, dan is dat woord “nee” zo moeilijk te zeggen, maar bedenk, je doet dit voor een doel. Niet ieder doel is makkelijk te bereiken, maar elk doel is te bereiken. Hier wat motivatie voor je om toch nee te zeggen. Heb jij hier ook zoveel moeite mee?

      

          

Gewoon wat motivatie

En om af te sluiten heb ik nog een paar workout motivatie plaatjes en wat andere motivatie, zoals body goals en dat soort dingetjes.

 

De plaatjes komen allemaal van Pinterest, wil je meer motivatie? Volg dan mijn fitness motiavtion bord op pinterest.

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op