Fitness motivatie Vrijyay

Yaayyy, het is vrijyay en vandaag zal ik wat motivatie delen om het weekend goed te beginnen, want we willen het weekend niet ons WEAKend laten worden. We werken niet heel hard door de weeks om het in het weekend weer te kunnen verpesten toch?

Workout motivation

Fitness is like marrige train hard enough holy shit body hard work eat sleep workout repeat your road

Duss, wie is er al naar de sportschool aan het rennen? Ik dus niet.. ik heb echt een hekel aan mijn tentameweek en al helemaal omdat het gewoon twee weken zijn. Ik heb door al dat leren gewoon helemaal geen tijd voor een workout in de sportschool. Het fijne is dat een goede workout maar 20 tot 30 procent is van je lifestyle, dus twee weken zonder de sportschool zou mijn lichaam nog wel moeten kunnen verdragen. Ik moet gewoon goed op mijn eten letten en dan zal het allemaal wel meevallen. Volgende week donderdag is dit allemaal klaar en dan ren ik direct naar de sportschool om mezelf helemaal af te matten en daarna ga ik wat leuks doen met Eric. Dus even goed me best doen, zodat ik er voor hemweer goed uit zie.

Ik hoop dat deze foto’s je genoeg motivatie hebben gegeven om een geweldige workout neer te zetten dit weekend, dus laten we nu maar naar de volgende categorie gaan.

Dieet motivatie

Diet plan What fat looks like Start to diet to become great Nothing to lose Remember

Het eerste plaatje is een grapje natuurlijk. Ik weet natuurlijk ook wel dat als je tussen allemaal dikke mensen gaat staan dat je zelf dunner lijkt, maar dat zorgt er niet voor dat jij opzich comfortabeler wordt in je eigen lichaam. Je bent immers niet met workouts begonnen, maar voor jezelf toch? Ik weet dat veel mensen niet mijn lichaam hebben, toch kan ik rondom mensen met een slechter lichaam heel onzeker zijn over mijn lichaam en deze volledig afkraken. Ik wil een lichaam waarin ik me goed voel en geen lichaam waarin anderen zich goed zouden voelen. Het maakt mij namelijk helemaal niet uit wat andere mensen van mijn lichaam vinden, op Eric na dan. Hij heeft hier toch nog wel een klein beetje iets over te zeggen, gezien hij er het meeste naar moet kijken.

Ik hoop dat jullie allemaal een lekker weekend hebben, maar dat het geen weakend wordt. Op maandag zullen we allemaal naar de sportschool gaan, want regel #1 blijft gewoon: Skip nooit een workout op maandag. Helaas zal ik de regel wel moeten breken, maar school gaat bij mij toch even voor. Soms moet je keuzes maken en ze zullen noey altijd leuk zijn, maar het is altijd voor het beste…

Geniet van je weekend Girls!

Meer motivatie nodig? Kijk dan even de vorige motivatie vrijdag.

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op