Foodtour door Amsterdam

Ondertussen ben ik al ruim twee weken op Curacao, maar ik heb natuurlijk ook een afscheidsfeestje gegeven. Op vrijdag ging ik met twee vriendinnen Amsterdam in voor een geweldige dag, in de avond was mijn afscheidsfeestje voor alle vrienden en zondag had ik nog een kleine afscheidsbbq met de familie. Maar goed, we gaan het hebben over mijn dag in Amsterdam.Foodhallen Amsterdam

Blond Amsterdam Café

De dag begonnen we bij Blond, een super leuk café van het merk Blond Amsterdam. We begonnen met het ontbijt, ik nam een fruitsalade met honing en een verse munt thee, die lactose intolerantie zocht er helaas voor dat je de meest gave dingen niet mag eten helaas. Zo zaten de meiden aan een Blond’s Pink Heaven, een aardbijenshake die er echt geweldig uit zag, beetje jaloers hihi. Hier kreeg ik ook mijn afscheidscadeautjes, een super gave canvastas met mijn logo erop, een selfiestick, een t-shirt met een foto van ons erop en nog een verjaardagscadeautje.

Wijn in het Vondelpark

Onder het motto, er zit ergens wel een 5 in de klok, zaten we om 12 uur al aan de rose, heerlijk in het zonnetje in het Vondelpark. We zaten boven en dat was heerlijk, want zo kon je goed in het Vondelpark kijken.

De Foodhallen

Ik wilde al mega lang naar de Foodhallen, maar het was er nooit van gekomen. Gelukkig namen mijn vriendinnen me mee hierheen. Hier genoten we van gin tonic, sushi, bitterballen, een borrelplankje en een broodje entrecote. Echt een plaats vol overheerlijk eten en ik wil terug want ik heb dus nog niet al het eten geproefd, oepsie, ik klink zo dik en eetverslaafd op dit moment.

Genieten jullie ook zo van lekker eten? Wat is je favo hotspot in Amsterdam, ik wil ze allemaal bezoeken!!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op