Gave shirts van Keer.wtf

Onlangs ontving ik van Keer.wtf 2 gave shirts. Deze shirts heb ik in Londen op de foto gezet en ik zal je er alles over vertellen. Misschien ken je keer.wtf wel van de quotes die ze vroeger op o.a. Instagram plaatste, ondertussen zijn ze hier mee gestopt en zijn ze een andere kant opgegaan.

Keer.wtf de webshop

Zelf zeggen ze dat ze een rauw randje en lef uitstralen. Voor meiden die liever sneakers dan hakken dragen, stoer zijn en wijn hun grote liefde is, is dit het perfecte merk, zeggen ze zelf. Sieraden, lipsticks, t-shirts, sokken, noem het maar op en je vind het. Ik mocht twee shirts uitkiezen die bij mij passen en daarmee heb ik in Londen foto’s gemaakt.

Witte girl Power topGirl Power - Keer.wtf Girl Power - Keer.wtf Girl Power - Keer.wtf Girl Power - Keer.wtf

Het eerste shirt is een wit shirt met Girl Power erop. In mijn beleving heeft iedere girl power en die moeten we laten zien. Zelf vind ik dit shirt niet heel rauw en daarom past het wel prima bij me. Het shirt is heel makkelijk te combineren, zowel netjes als wat stoerder en dat maakt het ook wel makkelijk.

Outfit | Rok: Zara | Riem: Hermès | Schoenen: Isabel Marant | Top: Keer.wtf

I wine they whine top

I wine they whine - keer.wtf I wine they whine - keer.wtf I wine they whine - keer.wtfI wine they whine - keer.wtfI wine they whine - keer.wtf

Mijn tweede shirt is een shirt met “They whine, I wine ” erop, ook wel bekend als zij janken, ik wijn, alleen klinkt het zo niet meer leuk haha. Voor de foto had ik geen wijnglas, maar ik vond wel een kurkentrekker in mijn koffer, ja je moet creatief zijn he, dus daarom zie je mij met een kurkentrekker in mijn hand haha. Gezien het shirt best wijt is heb ik een knoop in de zijkant gemaakt, dit gaat zonder moeite en het shirt wordt er ook niet wijder van.

Outfit | Rok: Zara | Riem: Hermès | Schoenen: Toni Pons | Top: Keer.wtf

Meer over de schoenen lees je in dit artikel.

Zou jij deze shirts dragen? Let me know!!

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op