Geel, de fashion kleur van de lente

Yellow H&M flower top

Yellow H&M flower top

Yellow H&M flower top

Geel, ineens zien we het overal. Hoewel ik eerst niks van de kleur moest hebben, ben ik toch de winkel ingegaan om iets te komen. Ik trok het aan en werd meteen blij van de vrolijkheid van deze kleur. Direct vroeg ik me af waarom ik zo’n hekel had aan de kleur geel. Een ding weet ik zeker, bij een geel shirtje zal het niet blijven.

Mijn look met geel als modekleur

Vrijdag schreef ik een blog over de nieuwe menukaart van Baker & Moore en voor dat event had ik een nieuw shirtje nodig. Ja soms ben ik wel een beetje erg, na stage dook ik Rotterdam in en bij de H&M stuitte ik op deze gele top. Ik vond hem super leuk, je kan hem off shoulder zoals hij hoort, maar ook zoals ik hem draag, past stukken beter bij dit weer, off shoulder is leuk als het nog iets warmer is. Laat dat weer maar komen hoor.

De gele top is makkelijk te stylen, ik draag hem met mijn Hilfiger Denim (nu Tommy Jeans) spijkerbroek en met espadrilles die ik vorige zomer kocht bij Otto. Lekker shiny maar dat is ook wel leuk vind ik. En ik draag er mijn Wooden Jord Watch bij, doe je al mee met die winactie?

Top: H&M Divided | jeans: Tommy Jeans | schoenen: Vidorreta | horloge: Jord Watch

Wat vind jij van geel als modekleur?

Share:

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
luxelifeloverLotje Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Lotje
Gast

Ah wat een super leuke top! Love it!