Slapend geld verdienen doe je zo (+ gratis geld) | Financiën

Slapend geld verdienen en rijk worden, droomt niet iedereen daarvan? Er zijn manieren om geld te verdienen zonder moeite en die manieren deel ik graag met je. Droom je met me mee?

Slapend geld verdienen

Je kunt op verschillende manieren geld verdienen, de ene manier kost een stuk meer inspanning dan de andere manier. In deze blog ga ik je vertellen hoe jij aan gratis geld kunt komen.

slapend geld verdienen door te beleggen in aandelen

Er zijn verschillende manieren om geld te beleggen, zelf maak ik van twee beleggingsplatformen gebruik waar ik erg tevreden over ben. Houd er rekening mee dat je met belegen ook een deel van je inleg kunt verliezen.

Al jaren heb ik een beleggingsrekening bij Robeco. Zonder enige moeite kan je hier je geld beleggen, zonder je er nog iets mee hoeft te doen. Ik ben erg tevreden over Robeco en stort daarom ook maandelijks een deel van mijn loon op mijn beleggingsrekening. Als je nu een rekening opent via de link, krijg je zelfs €25 helemaal gratis (en ik ook). Klik hier om je rekening bij Robeco te openen. Zodra jij jouw link geeft aan anderen krijg jij ook weer gratis geld. Op deze manier kan je op een leuke manier gratis geld ontvangen.

Meer weten over beleggen? Bekijk dan dit boek is, ook als je niet blond bent ;).

Slapend geld verdienen en rijk worden van je wisselgeld kan via Peaks. Ondertussen zijn hier veel banken bij aangesloten en deze app heb ik sinds kort ook. Ik was er benieuwd naar en tot nu toe bevalt het goed. Elke bankafschrijving wordt in de app bijgehouden en afgerond naar de eerst volgende hele euro. Aan het einde van de week wordt dit van je rekening afgeschreven en wordt het belegd. Daarnaast sturen ze ook veel leerzame mails. Als je nu een rekening opent op Peaks krijg je de eerste €5 gratis (en ik ook) als je gebruik maakt van mijn actiecode “EMMADPBMK”. Klik hier om een rekening te openen bij Peaks. Ook bij Peaks werkt het zo dat als jij je code deelt met anderen jullie beiden €5 gratis krijgen. Toch weer leuk meegenomen.

Geld verdienen door andere voor je te laten werken

Een andere manier om eenvoudig te verdienen is via Euroclix. Hier kan je geld verdienen door middel van het invullen van vragenlijsten en door te shoppen. Als je nu een account aanmaakt ontvang je de eerste 150 punten t.w.v. €1,95 helemaal gratis. Aanmelden kan via deze link. Hoe meer punten je spaart, hoe meer het zal opleveren. Indien je 50.000 punten hebt, krijg je wel €850. Dat is makkelijk verdiend! Zodra jij je vrienden enthousiast maakt om ze aan te melden krijg je 150 punten bij hun aanmelding en ontvang je 10% van het aantal punten wat zij behalen. Zo kom je hopelijk een stuk makkelijker aan die 50.000 punten.

Om af te sluiten is affiliate marketing ook een mooie manier om extra geld te verdienen. Zo krijg je een percentage over wat iemand koopt via jouw link.

Wat is jouw ideale tip om geld te verdienen zonder moeite?

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe artikelen over Financiën? En leuke extra’s in je inbox krijgen over hoe jij eenvoudig geld kunt verdienen? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief.

Meld je aan! ♥

* indicates required

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Delen:
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x