Zonbescherming voor het gezicht van Lancaster en Clinique

Tijdens de zomer (en de winter) is het belangrijk om je gezicht te beschermen tegen verbranden. Een verbrande huid is pijnlijk, ziet er vreselijk uit, maar het is ook slecht voor je huid, als je veel verbrand, zie je er sneller oud uit en het kan kanker veroorzaken. Beide dingen wil ik niet dus daarom smeer ik mezelf graag goed in.

Ik gebruik 3 producten om mijn huid te beschermen tegen de zon en geef het een goede behandeling na het zonnen. Ik gebruik een gezichtscrème van Lancaster, een stick van Clinique en als ik klaar ben in de zon, heb ik een after sun speciaal voor het gezicht van Lancaster.

Gezichtscreme Lancaster SPF 30

Voor de hele huid op mijn gezicht gebruik ik de zonnecreme van Lancaster. Ik gebruik dit al een lange tijd en het blijft een van mijn favorieten. Er zit geen olie in de gezichtscrème, voor een jeugdige huid is dit vooral fijn omdat je dan geen glanzend gezicht krijgt en je minder snel last hebt van puistjes.

Sinds ik deze crème gebruik, heb ik nooit een zonnebrand op mijn gezicht gehad. Het is belangrijk om het een half uur voordat je naar de zon gaat op je huid te leggen en een nieuwe laag op je gezicht te leggen.

Deze zonnecreme is erg fijn voor de bescherming van je gezicht. Het heeft een subtiele en zachte geur en hij smeert gemakkelijk uit zonder dat je hem niet. Daarnaast is de oranje verpakking erg leuk. Hij is niet goedkoop, maar zeker wel zijn geld waard. Je koopt hem onder andere bij de douglas.

Sun block of the face

Zonnestick van Clinique SPF 35

Mijn neus verbrand altijd en dat doet altijd pijn en het ziet er niet uit, daarom gebruik ik voor mijn neus een stick met vettere zonnebrand van Clinique. Zoals een lipstick draai je hem omhoog en kan je daarne tekenen over je neus. Ga er één keer mee over de plek die je ingesmeerd wilt hebben en klaar. Direct verbrand je de plek niet meer. Hij is misschien wat vetter, maar bij mij valt dit niet op.

Sinds ik deze stick gebruik verbrand ik mijn neus niet meer en loop ik niet meer voor gek. Je koopt deze bijvoorbeeld bij de Douglas.

Aftersun en tan maximizer voor het gezicht van Lancaster

Om je gezicht te voeden en de bruine kleur langer te behouden is het aan te raden om een goede vochtinbrengende creme te gebruiken. Lancaster heeft een aftersun en tan maximizer ontwikkeld die speciaal voor na het zonnen is. Hierdoor blijft de huid langer bruin en voed je hem goed. Mocht je verbrand zijn kalmeerd hij de huid ook.

Je kan deze creme vervangen als nachtcreme, dus was je gezicht zoals jij gewent bent hem te wassen en breng hem dan vervolgens aan. De geur van de creme is zacht en aangenaam, er zijn lekkerdere cremes (bijvoorbeeld de aarbijencreme van Colistar) maar deze behoord ook zeker tot de goed ruikende. Ook deze kocht ik bij de Douglas.

Welke crèmes gebruikt u als zonbescherming en na de zon voor uw gezicht? Laat het me weten !!

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op