Gezichtsbehandeling Qbeauty | Review

Wat tijd voor jezelf en even genieten en tot rust komen is nooit verkeerd. Toen Qbeauty mij vroeg of ik langs wilde komen voor een gezichtsbehandeling, dat liet ik mij geen tweede keer vragen natuurlijk. Na die zon op Curacao kon mijn huid wel een oppepper gebruiken. Dus besloot ik naar Almere te gaan voor mijn gezichtsbehandeling.

Almere bleek iets verder weg dan ik had gedacht, het klink even een stukje dichterbij. Mijn moeder was hier al eerder geweest voor een Cryolipo vet bevries behandeling. Toen ik haar vertelde dat ik er heen ging, besloot zij ook een afspraak te boeken en zo gingen we samen een gezichtsbehandeling doen.

Qbeauty Almere

In Almere vind je Qbeauty, het pand lag voor mijn gevoel midden in een woonwijk. Vanaf de buitenkant viel het pand al lekker op door de gouden letters die erop staan. Eenmaal binnen kom je in een leuke beauty salon terecht. Aan de balie meldden wij ons en daarna mochten we in de wachtruimte nog even wachten tot alles klaar was. Een kopje thee tijdens het wachten was wel leuk geweest, maar zonder hebben we ons ook vermaakt.

Wij hadden een dubbele afspraak ingeboekt, hier hadden ze goed rekening mee gehouden en ze hadden de want eruit gehaald. Dit zorgde ervoor dat we samen op een kamer lagen. Veel gezelliger natuurlijk, al waren de meiden zelf ook prima kletskousen dus gezellig was het zeker op de kamer.

Het gesprek was totaal ook niet geforceerd, nep of iets in die richting. Het was oprecht leuk, de foto’s maken was soms wat lastig, maar ze hielp me er wel top bij. De binnenbelichting werkt niet altijd mee, het werden foto’s met roze gloed.

Lees ook: lekker ontspannen met een bruisbal.

Carita Renovateur Quick – gezichtsbehandeling

De behandeling die ik onderging was de Carita Ronevateur Quick, een gezichtsbehandeling van een half uurtje. Goedkoop blijven de behandelingen niet, deze was dus ook €49,-, wel was het heerlijk ontspannen.

Tijdens de behandeling kreeg ik ook allemaal advies en handige dingen. Zo kreeg ik een huidanalyse, hier kwam uit dat ik mijn T-zone wat vettig is, de rest is normaal. Ook heb ik wel wat talg in de T-zone zitten, hier werden de producten vervolgens op uitgekozen.

De peeling die aangebracht werd, had niet de beste geur. Hij was heel natuurlijk, maar de geur van sterrenanijs was niet echt mijn ding. Er werd al gezegd dat ik hem of helemaal lekker zou vinden of totaal niet. De peeling zag er ook uit als koffieprut, maar dat is ook wel zichtbaar op de foto. Zo was er laatst een vrouw die zei dat ze haar rollade er wel in wilde marineren, nou die rollade hoef ik niet haha.


Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op