Gezonde pizza vind je bij Sugo Pizza

Ik ben dol op pizza, door mijn lactose intolerantie wordt pizza eten niet heel makkelijk. Daarnaast wil ik ook een gezonde levensstijl hebben en dan is een pizza toch al snel je maximale aantal kcal voor die dag. gelukkig hebben we Sugo die onze gebeden heeft gehoord.

Sugo Pizza is een italiaan die door heeft dat een pizza niet zo gezond is. Daar hebben wij verandering in gebracht, door het deeg net wat anders te maken. Het deeg bevat meer eiwitten en minder koolhydraten en minder vet. Of het nog lekker is? Ja zeker, je likte je vingers er zo bij af.

Sugo, nu ook in Utrecht

Samen met een heleboel andere Instagrammers werd ik door Sugo uitgenodigd voor de opening in Utrecht. Dit zorgt ervoor dat je Sugo nu vindt in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Utrecht. Zo’n lekkere tent konden we in Utrecht nog wel gebruiken. Ik kan nu mijn gezonde pizza eten met slechts 10 minuten in de trein zitten.

Vele opties, waaronder vegan

Als je geen kaas op je pizza mag, kom je bij de meeste pizzeria’s uit op een pizza marginata. Een bodem met enkel tomatensaus, daar ben ik dus geen fan van. Sugo heeft zijn stukken al zo liggen dat de pizza’s niet meer echt gebakken worden, dat houdt dus ook in dat er geen ingrediënten van de pizza af kunnen. Gelukkig heeft Sugo zo veel soorten pizza dat dit helemaal geen probleem is. Zelfs vegan pizza’s en die kreeg ik dus ook. Niks kaasvervangers, nee gewoon pure ingrediënten.

De pizza met gekarameliseerde ui en walnoot is echt mijn favourite geworden, mag ik die elke dag alsjeblieft? Ik zou er zeker geen nee tegen zeggen. Maar op de foto’s hierboven zie je me ook wel genieten van mijn stukjes pizza geloof ik.

Bekijk hier de volledige menu kaart van Sugo.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op