7 x goede voornemens voor 2018

Elk jaar maken we nieuwe nieuwnaars voornemens en elk jaar slagen we er met zijn alle in om ze niet door te zetten. Zo is het de eerste maanden mega druk in de sportschool en daarna geniet ik altijd weer van de rust die is terug gekeerd. Toch doe ik ook vrolijk mee met de nieuwjaarsvo0rnemens en daarom zet ik de gene die 1 januari ingaan graag voor je op een rijtje.

1. Mijn droomlichaam krijgen

Zoals je vast wel gelezen hebt in mijn blogs over mijn body goals, ben ik bezig met het verkrijgen van mijn droomlichaam. Deze weg is een stuk moeilijker dan verwacht en al helemaal nu de feestdagen om de hoek zijn komen kijken en ik nog lekker een weekje ging skiën. Dus dat wordt weer even afzien in de sportschool en me goed houden aan mijn voeding.

2. Werken met trainings- en voedingsschema’s

Ik vind het bijzonder moeilijk om me aan een voedingsschema te houden, toch ben ik vanplan het te gaan gebruiken, gezien dit toch de snelste weg naar succes is. Wees niet bang, er zal ruimte blijven voor gezelligheid met vriendinnen en ik zal niet spastisch doen met eten. Daarnaast wil ik ook een trainingsschema maken, want momenteel doe ik in de sportschool letterlijk waairn ik zin heb, hoewel een bepaalde spiergroep trainen zoveel meer effect heeft. Dus ook hier gaan we goed aan werken.

3. Goed mijn best doen aan school

Mijn god, dat leren, echt, ik kon me er begin dit schooljaar volledig niet toezetten. Mijn toetsweek had ik verknald en dat levert weer allemaal stress op, echt heel fijn… Dus mijn doel is om gewoon heel goed mijn best te doen aan school, zodat ik volgend schooljaar lekker stage mag lopen op het altijd zonnige(?) Curçao.

4. Me beter aan de beloofde blogdagen houden

Sorry guys, ik weet dat het er de laatste maanden nogal is bij is ingeschoten om me aan de beloofde dagen te houden. Mijn planning was soms zo beroert met school en dergelijke dat het allemaal niet lukte, dus dat gaan we zeker aanpassen in 2018.

5. Meer leuke dingen doen voor mijn volgers/lezers

Ik hou van winacties en dergelijke en ik ben in 2018 dan ook zeker vanplan om er meer te organiseren. Zowel op mijn social media accounts als op mijn blog, dus hou het goed in de gaten. Ik heb al twee mooie winacties op de planning staan, zo kan je a.s. woensdag een leuk me-time setje winnen op me blog.

6. Leuke dingen ondernemen met mijn lieve vriendje

Ik hou ervan om leuke dingen te ondernemen met mijn vriend, zo gingen we van de zomer een beetje onvoorbereid naar Parijs, maar het was wel echt super. Maar ook onze andere dagjes uit heb ik me vollop vermaakt en ik wil heel graag deze leuke uitjes blijven doen met hem.

7. Groeien op social media en mijn blog

Dit is misschien wel iets wat ik heel graag wil, groeien op Instagram en de 10.000 volgers (of meer) aantikken en ik wil graag meer bezoekers op mijn blog krijgen. Hoe meer volgers en bezoekers hoe meer leuke dingen ik voor jullie kan doen en dat benoemde ik al eerder als voornemen voor 2018.

Wat zijn jouw goede voornemens?

Share:

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
luxelifeloverPanty Buns Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Panty Buns
Gast

Your intentions 1, 2, and 7 (working on getting a dream body, working with training and feed schemes, and growing on social media and on the blog all sound like goals I’d consider aspiring to myself! I love looking at and reading blog posts featuring outfits. Doing more fashion-related posts in year 2018, (and possibly some new YouTube videos) is a goal I would like to achieve myself. I’m hoping to surpass the combined 500,000 view mark for my blog and YouTube this year, although that doesn’t seem like that high of a goal – I have seen some YouTube… Lees verder »