Healthy hotspots | Baker & Moore en Baker’s Dough

29 april was ik bij de lancering van de nieuwe menukaart van Baker and Moore en Baker’s Dough. Dit zijn twee hotspots die je vind in Rotterdam. Baker and Moore is een healthy hotspot, Baker’s dough eigelijk niet, maar af en toe mag je ook cheaten toch? Aan de hand van een aantal heerlijke foto’s zal ik je de nieuwe kaart laten zien. En ik heb ook nog een super leuke winactie voor jullie.

Baker and Moore x Luxe Life Lover

De nieuwe menukaart van Baker and Moore

Van de menukaart heb ik heel veel mogen snoepen in kleine hoeveelheden, de normale grootte zou ik nooit opkrijgen. Om 2 uur mochten wij komen en ik had gelukkig nog geen lunch op, er was zoveel lekkers uit te kiezen. Carrotcake overnight oats, deze heb ik zelf ook wel eens gemaakt, maar die waren toch heel anders. Chia pudding, ik wist echt niet dat dit lekker kon zijn. Verschillende sandwiches, salades en allemaal nieuwe lekkere drankjes. Ook hadden we twee toetjes, we mochten hapjes kiezen van Sue en Rose & Vanilla. En tot slot mochten we een bakje laten vullen met koekjesdeeg van Baker’s Dough.

Hier vind je de nieuwe menukaart.

Baker and Moore taartjes

De drankjes en mijn gevulde bordje

Mijn lievelingsgerecht

Dit is een lastige, ik heb echt zoveel lekkers op. Aankomende woensdag ga ik met Eric hier lunchen en een gerecht full sized nemen, dus een keuze maken is al wel handig dan. Havermout neem ik eigelijk alleen in de ochtend, dus als ik hier zou lunchen is dat zeker de grootte winaar, want havermout is gewoon een waanzinnig lekker en bovendien gezond ontbijt. Maar nu de lunch, zou ik als sandwich voor de Veni Vidi Vici gaan, een broodje met Spianata Romana (luxe salami), truffel mayo, een gekookt eitje, sla en pijnboompitjes. Dit vond ik namelijk een hele lekkere combinatie. Als salade vond ik de season salat het lekkerste, een vegan salade met heel veel groente, waaronder pompoen. Wat ga ik woensdag uiteindelijk nemen? De sandwich Veni Vidi Vici.

Baker’s Dough winactie

Tijdens dit event mochten we bij Baker’s Dough een eigen creatie samenstellen en die zelfde creatie mag ik ook aan een iemand weggeven.

Wat kan je winnen?
Vegan cookie dough met blauwe bessen, aardbeij, nootjes en cacao nibs

Dit is een gezonde versie van het koekbeslag en ik heb ook voor gezonde toppings gekozen. Ik kan je vertellen dat het echt super lekker was.

Hoe je kan winnen?
Dat is heel simpel, ga even naar mijn Instagrampost hieronder en je maakt kans door de stappen daaronder te volgen.

https://www.instagram.com/p/BhOKi_9hwax/?taken-by=luxelifelover

Wat vind jij van de nieuwe kaart en doe je mee met deze hele lekkere winactie?

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op