Goede voeding voor de hond van Ecostyle

Dat ik waarde hecht aan gezond en goed eten dat wisten jullie al. Voor mijn hond, Bikkel, wil ik precies hetzelfde. Daarom wil ik je graag vertellen wat hij eet, wat hij ervan vindt en waarom hij dit nu eet. Zijn gezondheid is immers erg belangrijk voor mij.

Niet mee willen lopen

Bikkel is een Beagle, een ras wat van nature stront eigenwijs is. Dit is dan ook aan zijn gedrag te merken. Uitgaan was iets wat hij altijd super leuk vond, maar ineens was hij er klaar mee en ging hij na 5 meter liggen en kreeg je hem voor geen meter meer mee. Hier baalde wij met zijn alle van en zochten naar een oplossing. De manier hoe wij hem meekregen was lokken met snoepjes, maar dit was natuurlijk niet echt een oplossing.

Spieren en gewrichten voer van EcoStyle

In deze periode benaderde EcoStyle me, zij hebben voeding die de spieren en gewrichten ondersteund en ze dachten dat deze voeding de oplossing bood. Iets later kwam er een enorme doos binnen met brokjes en vlees voer. Bikkel had altijd al vers vlees en daar deed hij het super op, mijn ouders waren met dit nieuwe voer een beetje bang dat hij het er minder op zou doen. Gelukkig was dit niet waar. Naast de voeding hebben we ook nog een klein zakje met traktatie gehad, ook deze werd enthousiast ontvangen door Bikkel.

EetverslaafdEcostyle traktatie

Bikkel is een hond die dol is op eten, laat je eten in je tas zitten, dan maakt hij zo je tas stuk om het eten eruit te halen. Zodra er rond 7 uur iemand beneden komt, springt Bikkel van zijn mat en wilt hij direct eten. Voor dit voer kon hij er ook vrede mee hebben als iemand wat anders deed en hem daarna eten geeft. Het eten en de traktatie vallen bij Bikkel zeker in de smaak.

Wat zit erin?

Zoals ik eerder al zei, hecht ik ook veel waarde aan het soort eten dat Bikkel krijgt. Wat zit er dan in het eten van Ecostyle?

blikvoer

Ingrediënten: Mix van kip, rund en varken (62%), boullion (34,57%), mileralen, visolie, lijnzaadolie, cellulose, goenlipmossel, kruiden (brandnetel en rozemarijn), chondroitine suldaat en glucosamine.

Een blikje kost €2,49 en hiermee kan Bikkel 4 keer doen. Wat Bikkel van het vlees vindt? Ik denk dat de foto’s meer zeggen, hij is er dol op, de bak wordt altijd 100 keer extra schoon gelikt, want stel je toch voor dat er een beetje in blijft zitten. En eten van een vork dat kan Bikkel ook als de beste.

Brokjes

Ingrediënten: Vlees en dierlijke bijproducten, gerst, gevogelte, tawe, mais, gehydrolyseerd collageeneiwit, rijst, rijstzemelen, lijnzaadolie, visolie, bietenpulp, lijnzaad, dierlijk vet, gist, mineralen, gistextract, extract van schaal- en weekdieren en chondroïtinesulfaat.

Een zak van 5 kg kost €29,95 en Bikkel doet hier 23 keer mee.

Traktatie Ecostyle traktatie

Ingrediënten: Mix van rund, varken, lam, maïs, kip, dierlijk eiwitextract, tarwe, gerst, kruidenmix (waaronder brandnetel, mariadistel, heermoes en sint janskruid), rijstzemelen, tarwegries, gehydrolyseerde kippenlever, gedroogde bietenpulp, geëxtraheerde sojabonen (getoast), zonnebloemolie, gedehydreerd hemoglobine, dierlijk vet, gist, zalmolie.

Een zakje weegt 100 gram en kost €3,49. De traktatie vindt Bikkel erg lekker, hoor het enthousiaste springen maakte hij een lelijke kras op mijn arm, maar ach dat moet je over hebben voor een leuke foto he ;).

Wij merken al kleine verschillen, maar voor het totaal plaatje hoe het werkt, zullen wij nog af moeten wachten. Een post hierover zal dan ook zeker volgen.

Welke voeding geef jij aan de hond?

*De hondenvoeding heb ik van EcoStyle ontvangen ter review, mijn mening over de producten is 100% oprecht.

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op