Hoep je fit challenge

Afgelopen dinsdag is de hoep challenge van Robin Hoop begonnen. Helaas is het me niet gelukt om een blogpost te maken voor deze begon en kon ik helaas ook niet eerder meedoen aan de challenge, maar ik ben ondertussen begonnen. Twee dagen te laat, maarja. Ik daag jou ook uit om mee te doen aan deze challenge. 

Hoelahoep

Hoelahoepen

Je weet wel, dat ronde ding wat we vroeger op de basisschool tijdens het buitenspelen allemaal om onze heupen deden en dan lekker draaien zodat hij in de lucht bleef. Nou precies dat ding dus, is het ding waarmee ik deze challenge aan ga. Van Robinhoop.nl mocht ik een mooie hoep uitkiezen waarmee ik de challenge aan ga.

Robin vertelde me dat verzwaarde hoepels dus juist niet goed zijn om mee te hoepen, dus daarom raad ik iedereen die ook de uitdaging mee wil aangaan aan om geen verzwaarde hoep te gebruiken, maar gewoon een super toffe uit te kiezen bij robinhoop.nl, met de code LUXLIFELOVER22 krijg je ook nog is 10% korting op die toffe hoep. Is dat niet geweldig? Wil je meer weten over de verzwaarde hoepel? Robin heeft er een artikel over geschreven.

hoep challenge

De challenge

Via de facebookgroep en via het youtubekanaal van Robin komt iedere dag een nieuwe oefening online. Deze gaan we gewoon de komende 14 dagen doen, de eerste dagen halen we gewoon vrolijk in toch? Omdat ik toch altijd wel van een maandelijkse challenge hou ga ik mijn challenge wel tot het einde van de maand laten duren. Na deze challenge wil ik goed kunnen hoepen en hoop ik ook dat het hoepen iets heeft bij gedragen aan mijn lichaam.

Ga jij ook mee doen?

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op