Internationale sticker winactie – GESLOTEN

We zijn al in de tweede week van januari beland, de tijd vliegt. Om dit even te vieren, heb ik een winactie voor jullie. Je kunt €30,- shoptegoed op stickerapp.nl winnen en de winactie is ook nog eens internationaal. Leuk toch?

Stickerapp.nl is van hetzelfde bedrijf als caseapp.nl met hen heb ik al eerder samengewerkt en heb ik een telefoonhoesje en laptop skin ontwopen. Toen ik een berichtje kreeg of ik ook wilde samenwerken voor Stickerapp.nl ben ik gelijk akkoort gegaan.

Ik heb stickers met mijn blog en Instagram gemaakt, als promotie middel en nu plak ik het op alles. Als ik een pakketje of kaart moet verzenden gaat er een sticker op. Op mijn ov-chipkaart zit een sticker en ik geef het regelmatig aan mensen als “visitekaartje”. Ik wil het op veel meer plakken, maar weet niet zo goed op wat. Met de stickers kan je natuurlijk veel meer, dus hieronder kan je alvast wat inspiratie opdoen.

De winactie

De winactie zal plaatsvinden op  Facebook, dus als je mee wilt doen met deze winactie moet je naar Facebook gaan, heb je geen Facebook, gaat dan even een reactie achter en dan vertel ik je hoe je alsnog mee kan doen.

STICKERAPP.NL GIVEAWAY

INTERNATIONAL GIVEAWAYI have a giveaway for you, and you can win stickers you can design on stickerapp.nl with a value of €30,-.HOW TO JOIN:1. Like this post2. Tag 1 friend, the more you post the more change3. Like my page4. More change: share this post.5. Read my blog post for more change: luxelifelover.com/international-sticker-giveaway

Posted by Luxelifelover on Mittwoch, 10. Januar 2018

De regels:
1. Like mijn pagina op Facebook.
2. Like de post die hierboven staat op Facebook.
3. Tag een vriend in een reactie, hoe meer vrienden je tagt, hoe meer kans.
4. Meer kans: deel de foto.
5. Maak geen gebruik van nep profielen voor deze giveaway.

Meer kans:
1. Volg StickerApp op Instagram, zij maken deze winactie mogelijk.
2. Volg mij op Instagram.
3. Als je deze extra stappen hebt gedaan, laat het dan even weten in een reactie.

Veel succes met de winactie! Ik zal 25 januari de winnaar via Facebook bekend maken, dus houdt mijn pagina in de gaten.

Share:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op